; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hustlers

Jennifer Lopez va putea fi văzută pe 13 martie în „Hustlers: Striptease pe Wall Street”, la Film Now

11 March 2020

Actriţa şi cântăreaţa în vârstă de 50 de ani face cel mai bun rol din cariera ei de până acum în comedia „Hustlers: Striptease pe Wall Street', care ajunge la tv vineri 13 martie, de la 22.05, la postul Film Now. 

Regizoarea Lorene Scafaria s-a gândit din primele momente să-i dea lui Jennifer Lopez rolul principal atunci când a scris scenariul la „Hustlers: Striptease pe Wall Street'. „Cred că oamenii au uitat ce actriţă bună e prin simplul fapt că a devenit un brand. Lumea chiar a uitat de ce e în stare într-un prim-plan, dar şi că poate să interpreteze un personaj complex şi periculos', a declarat Scafaria, imediat după premiera oficială a filmului de la Festivalul de Film de la Toronto. 

Pelicula, inspirată dintr-un articol publicat în „New York Magazine' și ajuns virat în 2015, urmărește un grup de foste dansatoare de striptease. Destiny (Constance Wu), Ramona (Jennifer Lopez) şi prietenele lor doresc să se îmbogățească de pe urmele foştilor lor clienţi, iar armele seducţiei devin periculoase. Pentru a le fura banii de pe card ele, îşi droghează clienţii milionari, iar aceste obiceiuri nu rămân nepedepsite. 

Totul e mai greu decât pare

Pentru rolul din acest film, în care nu a avut dublură şi în care execută perfect numere la bara de striptease, Jennifer Lopez s-a antrenat timp de 4 luni, una dintre profesoarele ei fiind o fostă artistă de la Cirque du Soleil. Mai mult, Lopez şi-a instalat şi acasă bară de striptease şi chiar a vizitat câteva cluburi de gen alături de logodnicul ei Alex Rodriguez. Deşi este obişnuită cu scena şi cu dansul, J. Lo a mărturisit că dansul la bară (propus de ceva vreme ca sport olimpic) este foarte greu şi că a plâns în momentul în care i-a ieşit primul număr cap-coadă perfect. „A fost cel mai greu lucru pe care l-am făcut pentru un rol', a declarat ea, citată de imbd.com. Prestaţia ei din „Hustlers: Striptease pe Wall Street' nu a trecut neobservată de critici, unii dintre ei spunând că ar merita o nominalizare la Oscarurile de anul viitor.

Cântăreaţa Cardi B (26 de ani) îşi face debutul în actorie cu acest film, ea fiind cooptată în distribuţie la propunerea lui Jennifer. La 19 ani, Cardi şi-a câştigat existenţa dansând la bară în cluburi de striptease.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare