Homepage  / Filme Online / Vedete străine

Jennifer Lopez și Ben Affleck, superbi la premiera „This Is Me…Now: A Love Story”. Ce trebuie să știți despre filmul artistei

Jennifer Lopez și Ben Affleck, superbi la premiera „This Is Me...Now: A Love Story”. Ce trebuie să știți despre filmul artistei
9

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez este protagonista filmului-documentar „This Is Me… Now: A Love Story”. Artista a declarat că povestea ei de dragoste cu actorul Ben Affleck a inspirat parțial povestea producției. Pe de altă parte, Jennifer Lopez și soțul ei au arătat senzațional pe covorul roșu de la premiera filmului. 

„This Is Me…Now: A Love Story”, un documentar despre Jennifer Lopez 

Jennifer Lopez nu contenește să ne uimească. Acum, superstarul ne aduce ceva cu totul nou, „This Is Me…Now: A Love Story” – un film muzical despre călătoria ei de a-și găsi dragostea, scris chiar de ea. Fanii vor vedea vedete precum Ben Affleck, Keke Palmer, Sofia Vergara, Post Malone și multe alte apariții impresionante alături de Lopez. Filmul original are premiera pe 16 februarie și va fi difuzat exclusiv pe Prime Video. 

2024 – This Is Me..Now – Movie SetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

This Is Me…Now: A Love Story nu seamănă cu nimic din ce ați mai văzut la Jennifer Lopez. Împreună cu regizorul Dave Meyers, Jennifer a creat o odisee cinematografică bazată pe narațiune, impregnată de povestiri mitologice și de vindecare personală. Lansat în tandem cu primul ei album de studio din ultimul deceniu, acest proiect original Amazon prezintă călătoria ei spre iubire prin ochii ei. Cu costume fantastice, coregrafie uluitoare și cameo-uri cu vedete, această panoramă este o retrospectivă introspectivă a inimii rezistente a lui Jennifer”, se arată în descrierea filmului pe pagina media a platformei de streaming. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck, superbi la premiera „This Is Me…Now: A Love Story” 

Jennifer Lopez și Ben Affleck au pășit împreună pe covorul roșu pentru premiera din Los Angeles a noului ei film original Amazon „This Is Me…Now: A Love Story”, la Dolby Theatre marți seara, 13 februarie. 

Printre alte vedete prezente la premiera de pe covorul roșu se numără Derek Hough, America Ferrera, Fat Joe și Xochitl Gomez. „This Is Me…Now: A Love Story” este o reimaginare muzicală și vizuală a evenimentelor de viață care au inspirat viitorul album al lui Lopez, „This Is Me…Now”, care este o continuare a albumului „This Is Me…Then” din 2002.  

Jennifer Lopez și Ben Affleck, superbi la premiera „This Is Me…Now A Love Story” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 9

Proiectul – care include cameo-uri ale unor vedete precum Trevor Noah și Jane Fonda – a necesitat multă muncă și timp pentru Lopez, în vârstă de 54 de ani, care a declarat săptămâna trecută, la o conferință de presă, că povestea ei de dragoste din viața reală cu Ben Affleck, în vârstă de 51 de ani, a ajutat-o să îl realizeze.  

„Am zis: „Eu nu scriu, eu nu fac asta”. El a spus: ‘Ba da, tu scrii, regizezi, produci, coregrafiezi, faci toate lucrurile. Începe să te implici în asta, începe să deții un pic din ceea ce ești’”, își amintește că i-a spus Affleck.  

Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022, la mai bine de un an după ce și-au reînceput povestea de dragoste. Ei au mai avut o relație la începutul anilor 2000 și s-au despărțit cu doar câteva zile înainte de nunta lor din 2004.  

Sursa Foto: Profimedia, Hepta, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton