; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după 17 ani. Ipostaza uimitoare în care au fost surpinși

Jennifer Lopez și Ben Affleck, din nou împreună după 17 ani. Ipostaza uimitoare în care au fost surpinși

11 May 2021

Apariția săptămânii este cea dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck! Se pare că între cei doi poate fi vorba de o nouă poveste de dragoste, după despărțirea care a avut loc în urmă cu 17 ani. 

Jennifer Lopez și Ben Affleck par să își reia relația amoroasă la aproape două decenii de la despărțire. După ce la începutul săptămânii actorul a fost surprins vizitând-o pe Jennifer acasă la ea, acum cei doi se pare că au fost într-o escapadă romantică într-o stațiune de schi din Montana.

Paparazzi sunt cu obiectivul ațintit spre posibilul viitor cuplu care a stârnit uimire și curiozitate în rândul admiratorilor lor. Jennifer Lopez pare că este deschisă din nou spre iubire, la doar o lună de la despărțirea de Alex Rodriguez. 

 Jennifer Lopez și Ben Affleck au călătorit în Montana, unde Affleck ar deține o cabană de schi la Yellowstone Club in Big Sky, locul unde și-ar fi petrecut vacanțele cu fosta sa soție, Jennifer Garner, și cu cei trei copii ai lor, Violet (15 ani), Seraphina (12 ani) și Samuel (9 ani). 

O altă sursă, citată de Daily Mail, a afirmat, după călătoria lui Lopez, că cei doi „au o legătură puternică. Totul a fost intens și rapid, dar Jennifer e fericită'. Alte surse, vorbind pentru publicația E!, au declarat că Jennifer Lopez și Ben Affleck au petrecut în jur de o săptămână în Montana, și că au fost singuri pe durata călătoriei.

 Vezi galeria foto >

Jennifer Lopez și Ben Aflleck, o relație distrusă de mass-media

Jennifer Lopez și Ben Affleck au format un cuplu  între anii 2002-2004. La începutul relației ea avea 33 de ani, iar el 30, însă la acea vreme Jennifer era căsătorită.

În 2003, Lopez și Affleck au fost cel mai popular cuplu de la Hollywood care a apărut în tabloide. Cei doi au fost hărțuiții de paparazzi și au fost prezenți în mod constant în mass-media. Lopez chiar și-a folosit notorietatea în videoclipul muzical pentru piesa ei „Jenny from the Block'.

 Perechea urma se căsătorească în Santa Barbara în septembrie 2003, dar a amânat ceremonia cu doar o zi înainte de data programată. „Datorită atenției excesive a presei din jurul nunții noastre, am decis să amânăm data', au spus ei într-o declarație de atunci. În ianuarie 2004 s-au despărțit. Se pare că intensitatea atenției mass-media a fost un factor major în destrămarea cuplului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare