; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

106110954_278519629896617_1286567946769864429_n

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez vor să anuleze nunta

29 December 2020

2020 a anunlat evenimente importante din viața tuturor, iar această situație nu le-a ocolit nici pe celebrități. Plănuiseră să se căsătorească în vară, însă au fost nevoiți să amâne evenimentul. Se pare că acum Jennifer Lopez și Alex Rodriguez se gândesc serios să anuleze nunta. 

Într-un interviu cu Andy Cohen, Jennifer Lopez a dezvăluit că evenimentul ar putea să nu se mai întâmple deloc, în cele din urmă.

„Cu siguranță am vorbit despre asta', a declarat Lopez, citată de Hollywood Life. „La o adică, la vârsta noastră, și amândoi am mai fost căsătoriți, ne întrebăm: ne mai căsătorim? Nu ne căsătorim? Ce înseamnă asta pentru noi?'.

Cele două staruri iau în considerare ideea să-și anuleze nunta cu totul, după ce nu au putut să urmeze planul inițial și să se căsătorească, în luna iunie, în Italia. 

„A fost foarte trist pentru că trebuia să ne căsătorim în iunie și plănuiserăm totul. Așa că, în martie sau aprilie, am început să ne gândim: „Poate că n-o să se întâmple.' În Italia se întâmpla ce e mai rău, și noi voiam să ne căsătorim în Italia. Așa că am zis, OK, o să anulăm totul.'

Reconsiderarea planurilor, a mărturisit Jennifer Lopez, le-a dat mai mult timp să se gândească, și așa au ajuns și la varianta că ar putea să anuleze nunta cu totul. Cântăreața a declarat că s-a gândit inclusiv la cuplul format de Goldie Hawn și Kurt Russell, unul dintre cele mai longevive de la Hollywood – actorii sunt împreună de patru decenii, dar nu au dorit să se căsătorească niciodată.

„Pur și simplu te gândești: „Ei bine, lucrurile se vor întâmpla când vrea divinitatea, într-un fel.' Și apoi te gândești la Goldie și Kurt, și îți spui „Trebuie să facem asta, e cazul?'. Pur și simplu ne-am dat o pauză să ne gândim la asta. Și cred că e ceva care e încă important pentru noi, dar nu ne grăbim, știi? Se va întâmpla când se va întâmpla.'

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare