; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer lopez alex rodriguez

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au în plan „trei sau patru” alternative pentru nuntă. Ce au decis cei doi

21 April 2020

Având în vedere că planurile de nuntă le-au fost date peste cap în această perioadă din cauza pandemiei de coronavirus, Alex Rodriguez și Jennifer Lopez au discutat despre „trei sau patru' opțiuni pentru viitoarele alternative în cazul în care vor reuși să se căsătorească. 

 

Cei doi aveau stabilite planuri profesionale și personale, însă acestea au fost influențate de criza de sănătate, iar vedeta de baseball a recunoscut în cadrul unui interviu acordat publicației Entertainment Tonight că atât el, cât și Jennifer au purtat discuții cu reprezentanții lor pentru a putea fi totul în regulă. 

 „Am avut o întâlnire pe Zoom cu nucleul nostru [echipa celor doi n.r], pentru a stabili o modalitate de a trece peste  următoarele 12 luni și avem trei sau patru alternative diferite despre cum poate arăta totul'.

Vedeta în vârstă de 44 de ani a dezvăluit că în cadrul întâlnirii s-a discutat totul, de la planurile de nuntă până la proiecte de lucru precum  și planuri potențiale de film. 

„Este o lume atât de fluidă. De obicei, atunci când planifici un an – indiferent dacă este vorba despre o planificare sau din punct de vedere financiar – nu crezi niciodată că se va opri  așa. Deci trebuie să fim foarte deschiși și să  gândim doar foarte proactiv … În același timp, cred că cel mai important lucru pentru toată lumea este să practici o disciplină excelentă stând acasă. Trebuie să facem acest lucru împreună și fiecare persoană contează. Felul în care vom bate această pandemie este numai împreună”

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare