Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez se simte umilită de Ben Aflleck. Actorul amână depunerea actelor de divorț și refuză să comunice direct cu artista

Jennifer Lopez se simte umilită de Ben Aflleck. Actorul amână depunerea actelor de divorț și refuză să comunice direct cu artista
14

de Cristina Țapu,

Relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez continuă să țină prima pagină a tabloidelor de peste Ocean. Se pare că povestea de iubire dintre ei a ajuns la final, însă Ben Affleck trage de timp și refuză să depună actele de divorț, deși nu-și mai dorește să facă parte din viața artistei.

Jennifer Lopez se simte umilită de Ben Affleck

Ben Affleck și Jennifer Lopez traversează o perioadă dificilă. Povestea de iubire dintre ei a ajuns la final la doi ani de când și-au jurat dragoste veșnică, iar cântăreața este furioasă și revoltată de modul în care Ben Affleck a ales să gestioneze întreaga situație.

Conform unei surse din apropierea lui Jennifer Lopez, artista se simte furioasă și umilită de tot ce se întâmplă în ultimele săptămâni în relația ei cu Ben Affleck. Actorul ar amâna data depunerii actelor de divorț din dorința de a nu o răni suplimentar pe cea care i-a devenit soție în urmă cu aproximativ doi ani.

Jennifer Lopez, vacanță departe de Ben AffleckIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„El a umilit-o pentru că ea a făcut un mare caz din faptul că el e dragostea vieții ei. Au avut două nunți acum doi ani. Este un fel de record, nu mai sunt tineri. Sunt și cinci copii implicați în asta. Ea știa că își vor amesteca familiile. Nu a acceptat că totul s-a terminat definitiv”, a mai declarat sursa pentru Page Six, adăugând și că J.Lo este o romantică. Cei doi actori s-au căsătorit pentru prima dată în Las Vegas, în iulie 2022, și a doua oară, o lună mai târziu, în prezența familiei și a multor invitați, la casa din Georgia a celebrului actor.

Potrivit celor de la TMZ, cei doi soți nu își mai vorbesc deloc, ceea ce îngreunează și mai tare despărțirea legală. Nici nu și-au angajat încă avocați specializați în divorț, iar managerii lor sunt cei care acționează ca intermediari ai conflictului care pare să ia amploare de la o zi la alta.

Pe fondul zvonurilor despre despărțirea celor două celebrități, publicația PageSix susține că Affleck, în vârstă de 51 de ani, este pregătit să încheie căsnicia de doi ani, afirmând că decizia de a se căsători cu Jennifer Lopez a fost rezultatul unei „nebunii temporare”.

Ben Affleck consideră că decizia de a se căsători cu Jennifer a fost una foarte neinspirată

O sursă a declarat pentru site-ul citat că actorul și-a „venit în fire” după ce anterior a fost atât de îndrăgostit de artista în vârstă de 54 de ani, încât nu putea gândi clar. „El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril și acum și-a revenit în fire și înțelege că nu există nicio modalitate pentru ca relația să funcționeze”, declara sursă respectivă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au o poveste de dragoste foarte interesantă. În anul 2003, au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărțit cu 3 zile înainte de nuntă.

Iată că povestea lor de dragoste se află, din nou, pe muchie de cuțit, iar cei doi sunt la un pas de depărțire, conform unei surse apropiate. Decizia lui Jennifer Lopez de a lansa documentarul „The Greatest Love Story Never Told”, care a povestit relația ei cu Ben, pare să fi pus o presiune în plus asupra căsniciei lor, potrivit publicațiilor din Marea Britanie.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton