; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez renunţă la American Idol

18 May 2012

Cântăreaţa de 42 de ani e gata să renunţe la rolul ei de jurată la emisiunea americană de talente, din cauza programului ei încărcat, relatează E!.

Deşi la ultimul ei interviu oficial, de la emisiunea realizatoarei Ellen DeGeneres, Lopez a spus că încă nu s-a hotărât, surse apropiate spun că plecarea ei de la „American Idol' e doar o problemă de timp.

E pur şi simplu prea ocupată', a declarat o sursă, referindu-se la turneul pe care J. Lo îl va face prin America de Sud şi SUA în acest an, alături de Enrique Iglesias.

De asemenea, ea va porni şi într-un turneu mondial în toamnă, care va ţine până cel puţin la sfârşitul anului.

Dilema oricărei mame'

Acest program frenetic îi va crea dificultăţi în ce priveşte preselecţiile American Idol', având în vedere că următoare rundă va începe în timp ce ea se află încă în turneu.

Pe de altă parte, Lopez speră să-şi mai elibereze agenda anul viitor şi ia în considerare chiar şi o pauză prelungită, pentru a putea petrece timp cu gemenii Max şi Emme (4 ani), copiii ei cu fostul soţ Marc Anthony, care vor începe în curând să meargă la şcoală.

E dilema oricărei mame', a explicat ea recent. E dificil, e un act de echilibristică. Îi pui pe ei pe locul întâi, iar apoi ai toate aceste lucruri pe care trebuie să le faci, cărora trebuie să le dedici timpul tău, şi trebuie să te asiguri că şi copiii sunt în regulă în tot acest timp'.

În ce priveşte viitorul ei la American Idol', ea s-a mulţumit să-i spună Ellenei DeGeneres doar că: Nu ştiu. Îmi place. Chiar îmi place. E al doilea meu an şi nu ştiu dacă pot să-l fac şi pe al treilea. Mi-e dor să fac alte lucruri'.

Din partea sa, reţeaua americană Fox, care produce American Idol', nu a comentat viitorul vedetei la emisiune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare