; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer lopez

Jennifer Lopez, pusă la încercare la filmările noului film în care va juca

2 September 2019

Să fii actor nu este deloc ușor, iar Jennifer Lopez ne dovedește faptul că unele scene din filme sunt mai aproape de realitate decât ne-am fi așteptat.

 Jennifer Lopez va avea rolul principal într-o nou film, Hustlers care are ca sursă de inspirație chiar viața reală. Actrița Constance Wu, care va face și ea parte din filmul Hustlers, alături de Jennifer Lopez a fost nevoită să vadă extrem de multe și a trebuit chiar să fie bătută, desigur doar pentru a intra în pielea personajului.

„Știam că este capabilă de acest rol', a declarat Jennifer Lopez. „Este o scenă în care îi spun să răspundă la telefon, iar ea nu face acest lucru. Iar prima dată când am lovit-o, ea a început să fie mult mai agresivă decât mine. Iar în momentul acela, îi lovesc nasul cu telefonul. Ea chiar a intrat extrem de bine în pielea personajului.'

„Chiar sângerai', i-a spus lui Constance, care nu se putea opri din râs. După întreaga scenă, Constance a asigurat-o pe Jennifer Lopez că este în regulă, iar nasul ei nu are nicio problemă. Avea doar o mică lovitură. „Eram chiar supărată, mă gândeam că i-am afectat destul de grav nasul. Mă gândeam că vor anula ședința foto. Am simțit cum ne-am apropiat în acele momente', a spus Jennifer Lopez.

 

Pe lângă această scenă, mai este de menționat faptul că una dintre colegele lor, Cardi B, a asistat destul de uimită în spatele scenei la întreaga acțiune, fiind și îngrijorată că lucrurile pot fi mult mai grave. Ba mai mult, înainte să se filmeze următoarea scenă, ea a întrebat dacă ele chiar se vor lupta pe întreg parcursul filmului.

Jennifer Lopez a declarat că noul film în care va juca este o experiență care o va ajuta să fie mult mai puternică față de cum este în prezent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare