Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, detalii dureroase despre relația cu Ben Affleck. Artista a acordat primul interviu de la divorț

Jennifer Lopez, detalii dureroase despre relația cu Ben Affleck. Artista a acordat primul interviu de la divorț
11

de Cristina Țapu,

Jennifer Lopez a vorbit deschis despre divorțul de Ben Affleck. Într-un interviu acordat jurnalistei Nikki Glaser, artista a discutat despre cum se simte în prezent și a oferit amănunte dureroase despre separarea de celebrul actor de la Hollywood.

Jennifer Lopez a acordat un prim interviu după separarea de Ben Aflleck

Jennifer Lopez recunoaște că separarea de Ben Affleck a fost una foarte dureroasă, însă consideră că a reprezentat un pas important în dezvoltarea sa emoțională. Artista nu regretă mariajul cu Ben în ciuda faptului că despărțirea a afectat-o profund.

„Privind înapoi, îmi spun: «La naiba, asta era exact ceea ce aveam nevoie. Mulțumesc, Doamne. Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult. Îmi pare rău că a trebuit să-mi faci asta de atâtea ori. Ar fi trebuit să învăț mai devreme. Acum am înțeles. A trebuit să mă lovești foarte tare, ca și cum ai fi dat cu un baros. Mi s-a prăbușit întreaga lume. Nu mai trebuie să o faci din nou.»”, a declarat Jennifer Lopez, într-un interviu acordat jurnalistei Nikki Glaser, conform The Hollywood Reporter.

2024 Toronto International Film Festival – ‘Unstoppable’ PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Jennifer Lopez și Ben Affleck au avut o poveste de dragoste foarte interesantă. În anul 2003, au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărțit cu 3 zile înainte de nuntă.

După o relație intens mediatizată între 2002 și 2004, Lopez și Affleck și-au reluat legătura în 2021 și s-au căsătorit în anul următor. La ceremonia lor din Georgia, din august 2022, au fost prezenți membrii familiilor lor: Max și Emme, gemenii lui Lopez cu fostul soț Marc Anthony, și Violet, Seraphina și Samuel, copiii lui Affleck cu fosta soție Jennifer Garner. Deși au încercat ca relația lor să depășească dificultățile care le-au ieșit în cale, iată că cei doi soți nu s-au putut înțelege și au divorțat la doi ani de la casătorie, în august 2024.

Jennifer și Ben Affleck au divorțat după doi ani de căsătorie

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a ajuns, oficial, la final. Artista a cerut divorțul de Ben Affleck, 52 de ani, după doi ani de căsnicie. Cântăreaţa şi actriţa a depus marţi, 20 august, cererea de divorț la tribunalul superior din comitatul Los Angeles, așadar nu mai există cale de împăcare între cei doi.

Jennifer Lopez nu a avut noroc în dragoste! Jennifer Lopez a fost căsătorită de 4 ori, dar s-a logodit de 6 ori până acum. Inelul de logodnă pe care l-a primit de la Ben Affleck a fost unul cu adevărat spectaculos. Ben Affleck a ales un inel cu diamant verde de 8,5 carate. „Dacă acesta este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit”, a spus directorul unei firme celebre de bijuterii pentru Page Six Style.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton