Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, trecut amoros tumultos cu P.Diddy. Actrița a ajuns chiar și la închisoare din cauza fostului iubit

Jennifer Lopez, trecut amoros tumultos cu P.Diddy. Actrița a ajuns chiar și la închisoare din cauza fostului iubit
14

de Redactia Tvmania

Jennifer Lopez pare să traverseze o perioadă nefastă din punct de vedere personal, iar tabloidele de peste Ocean scriu că ea și Ben Affleck sunt la un pas de divorț, după aproximativ doi ani de la căsătorie. Presa din Statele Unite a dezvăluit noi amănunte nebănuite din trecutul întunecat al divei!

Jennifer Lopez, poveste tumultoasă de dragoste cu P. Diddy

În prezent, P Diddy riscă să fie închis. Rapperul, pe numele său real Sean Combs, este acuzat de abuz fizic de mai multe femei, iar cele mai recente acuzații implică și trafic de persoane. Recent, a apărut un videoclip în care Diddy își agresează violent o fostă iubită.

Jurnaliștii de la Daily Mail susțin că apropiații și chiar oficialii din poliție erau conștienți de aceste fapte, dar le-au ignorat datorită influenței pe care artistul o are în lumea muzicii. Ziariștii britanici atribuie responsabilitatea și prietenilor celebri ai rapperului, care au tăcut deși știau despre oribile comportamentul său.

Conga Room Opening Night PartyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Printre persoanele care ar fi știut despre problemele lui Diddy s-ar număra și artista Jennifer Lopez, cu care acesta a avut o relație în urmă cu mai bine de un deceniu în urmă.

De altfel, Jennifer Lopez a trecut prin momente cumplite din pricina celui care i-a fost partener de viață. Din cauza atitudinii lui Diddy și a acțiunilor artistului, Jennifer a ajuns chiar și în arestul poliției.

Artista a amintit în interviuri mai vechi incidentul din decembrie 1999, când Puff Daddy a fost implicat într-un schimb de focuri în Manhattan. Trei persoane au fost rănite, una dintre ele suferind răni serioase chiar la nivelul feței.

diddy 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

Artistul a fost arestat pentru posesie ilegală de armă, iar J Lo a fost și ea reținută pentru aproximativ 24 de ore. După acest incident dramatic, Jennifer Lopez l-a părăsit pe Diddy, realizând că nu poate construi un viitor alături de un asemenea om violent.

Jurnaliștii de peste Ocean și din Marea Britanie susțin că Jennifer Lopez deține mai multe informații despre trecutul tumultos al lui Diddy, însă preferă să le țină secret pentru ca numele să nu-i fie târât în procese nedorite.

Sean „Diddy” Combs a admis că a agresat-o pe fosta sa iubită, Cassie, în holul unui hotel în 2016, după ce CNN a difuzat o înregistrare video a incidentului. Într-un mesaj video, Combs și-a exprimat regretul profund și a declarat că faptele sale sunt „de neiertat”.

P. Diddy și-a cerut scuze oficial pentru faptele sale

Diddy s-a văzut nevoit să explice situația, așadar a publicat un mesaj video, tip selfie, în care a vorbit despre acuzațiile foarte grave care îi sunt aduse.

„Îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele din acel videoclip. Am fost dezgustat atunci când am făcut-o. Am fost dezgustat. Sunt dezgustat și acum. M-am dus și am căutat ajutor profesional. Am început să merg la terapie, să merg la dezintoxicare. A trebuit să îi cer lui Dumnezeu mila și harul său. Îmi pare foarte rău. Dar m-am angajat să fiu un om mai bun în fiecare zi. Nu cer iertare. Îmi pare cu adevărat rău”, a declarat acesta, în cadrul mesajului pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram și de Facebook.

Înregistrarea video a camerei de securitate, datată 5 martie 2016, se potrivește în mare măsură cu descrierea unui incident petrecut la hotelul InterContinental din zona Century City, Los Angeles, menționat în procesul intentat de Ventura.

Conform informațiilor din proces, imediat după incident, Combs a plătit hotelului 50.000 de dolari pentru a obține înregistrarea video de securitate și pentru a șterge astfel orice dovadă a comportamentului său deplasat.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton