Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, așa cum nu ai văzut-o niciodată: nemachiată, cu părul răvășit și lacrimi în ochi. „Am fost manipulată”

Jennifer Lopez, așa cum nu ai văzut-o niciodată: nemachiată, cu părul răvășit și lacrimi în ochi. „Am fost manipulată”
13

de Roxana Mirea,

Jennifer Lopez a demonstrat, în cel mai recent documentar, că poate să fie și vulnerabilă, deși sunt oameni care o văd ca pe un munte de putere. Artista s-a arătat exact așa cum este ea, cu frici și nesiguranțe, și i-a surprins pe fani cu sinceritatea ei. Fără machiaj, cu părul răvășit și lacrimi în ochi, Jennifer Lopez a povestit că unul dintre foștii ei parteneri a avut un comportament abuziv față de ea.  

Jennifer Lopez, nemachiată, cu părul răvășit și lacrimi în ochi, în cel mai nou documentar

Jennifer Lopez le-a arătat fanilor care este adevărata ei față, în noul ei documentar „The Greatest Love Story Never Told”. Artista a demonstrat că nu este mereu un munte de putere și că există momente în care este vulnerabilă și copleșită de temeri. De asemenea, în ciuda percepției puplicului ei, nu arată mereu ca scoasă din cutie.  

În documentarul de pe Prime Video, Jennifer Lopez s-a lăsat filmată nemachiată și cu părul răvășit. La un moment dat, ea povestește, cu lacrimi în ochi, că unul dintre foștii ei parteneri a avut un comportament abuziv față de ea. 

„Au fost oameni în viața mea care mi-au spus Te iubesc, dar apoi nu au făcut lucrurile pe care le implică aceste cuvinte. Înseamnă că ai ajuns la capătul puterilor atunci când alegi să pleci din relație și să spui “Gata, nu mai pot!”, a mărturisit J Lo în noul documentar, fără însă să specifice care dintre foștii ei parteneri a avut un comportament abuziv”, potrivit protv.ro.  

Jennifer Lopez, nemachiată, cu părul răvășit și lacrimi în ochi, în cel mai nou documentarIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Jennifer Lopez și-a dat seama că este într-o relație toxică atunci când terapeutul a întrebat-o ce ar face dacă fiica ei ar fi într-o relație abuzivă. „Era atât de clar. Ei i-aș spune să renunțe la relație și să nu se uite în urmă, dar pentru mine să fac asta era atât de complicat”. 

„Nu e deloc plăcut să fii manevrată așa de un bărbat. Nu am fost într-o relație în care să fiu bătută, slavă Domnului, dar cu siguranță am fost manipulată, pe lângă alte lucruri neplăcute. Dure. Lipsite de respect!”, a mai spus J Lo. 

De ce s-au despărțit Jennifer Lopez și Ben Affleck în 2003 

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au anulat nunta din 2003 cu doar trei zile înainte de a-și uni destinele. În noul documentar al lui Lopez, „The Greatest Love Story Never Told”, cântăreața și actualul ei soț povestesc cum lucrurile au mers prost cu câteva zile înainte de nunta lor, potrivit ET. 

„Ben și cu mine ne-am despărțit cu trei zile înainte de nuntă”, spune Jennifer Lopez unui grup de oameni. „Aveam planificată o nuntă mare – 14 cavaleri și domnișoare de onoare, iar cu trei zile înainte ne-am prăbușit sub presiunea evenimentului.”  

Jennifer Lopez și Ben Affleck, superbi la premiera „This Is Me…Now A Love Story” Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 13

Affleck a fost de acord, spunând în fața camerelor: „Când Jen și cu mine ne-am despărțit înainte, catalizatorul pentru asta a fost cantitatea masivă de control în jurul vieții noastre private.”  

Documentarul urmărește realizarea filmului muzical a lui Lopez, „This Is Me… Now”, care a fost regizat de Dave Meyers. În „The Greatest Love Story Never Told”, Meyers, care a regizat videoclipul „I’m Real” al lui Lopez în 2001, își amintește: „Când ea și Ben s-au despărțit prima dată, a fost catastrofal pentru constituția ei, tot ceea ce își dorea din ceea ce înțelegea ea că este dragostea. Faptul că nu a funcționat, că presiunile au destrămat-o, a destabilizat-o.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton