Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, apariție provocatoare la premiera filmului produs de Ben Affleck. Actrița a purtat o rochie care a lăsat totul la vedere

Jennifer Lopez, apariție provocatoare la premiera filmului produs de Ben Affleck. Actrița a purtat o rochie care a lăsat totul la vedere
12

de Cristina Țapu,

Jennifer Lopez, în vârstă de 55 de ani, a furat toate privirile la premiera filmului „Unstoppable”. Artista se află în plin proces de divorț de Ben Affleck, însă continuă să participe la toate evenimentele mondene importante și să afișeze un look îndrăzneț.

Jennifer Lopez, mai provocatoare ca oricând la premiera filmului „Unstoppable”

Diva latino a bifat o apariție spectaculoasă pe covorul roșu într-o rochie Tamara Ralph, decorată cu paiete argintii și cu decupaje laterale îndrăznețe, iar cei prezenți la eveniment au putut vedea faptul că Jennifer nu a purtat lenjerie intimă.

2024 Toronto International Film Festival – ‘Unstoppable’ PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Marele absent al serii a fost Ben Affleck, producătorul filmului. Având în vedere relația tensionată dintre el și Jennifer Lopez, era de așteptat ca Affleck să nu participe la acest eveniment, care a avut loc în cadrul Festivalului de Film de la Toronto. Pe de altă parte, Jennifer Lopez s-a declarat încântată să participe la Festivalul de Film de la Toronto întrucât filmul „Unstoppable” reprezintă un proiect de suflet pentru ea, conform unei surse citată de DailyMail.

„Este o poveste de viață adevărată, foarte inspirațională, și este mândră să facă parte din ea. Pentru ea, rolul din acest film a fost un punct de cotitură. Filmul a atras multă atenție și Jennifer își dorește ca el să aibă cel mai mare succes posibil”, a declarat sursa respectivă.

Jennifer Lopez, vacanță departe de Ben AffleckIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 12

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a ajuns, oficial, la final. Artista a cerut divorțul de Ben Affleck, 52 de ani, după doi ani de căsnicie. Cântăreaţa şi actriţa a depus marţi, 20 august, cererea de divorț la tribunalul superior din comitatul Los Angeles, așadar nu mai există cale de împăcare între cei doi.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat după doi ani de căsătorie

Cuplul și-a vândut locuința din Beverly Hills, iar în luna mai, Lopez a anunțat pe site-ul său că este „îndurerată și devastată” de anularea turneului său din perioada verii„This Is Me… Live”. Motivul pentru care cei doi au decis să se despartă rămâne necunoscut, deși în presa de peste Ocean au existat tot felul de speculații. Astfel, căsnicia lor a ajuns la final, după doar doi ani de când au decis să devină soț și soție.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de 4 ori, dar s-a logodit de 6 ori până acum. Inelul de logodnă pe care l-a primit de la Ben Affleck a fost unul cu adevărat spectaculos. Ben Affleck a ales un inel cu diamant verde de 8,5 carate. „Dacă acesta este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit”, a spus directorul unei firme celebre de bijuterii pentru Page Six Style.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton