Homepage  / Vedete străine

Superbă e puțin spus! Jennifer Lopez, lecție de stil la 54 de ani. A asortat o rochie florală cu saboți de 900 de lei

Superbă e puțin spus! Jennifer Lopez, lecție de stil la 54 de ani. A asortat o rochie florală cu saboți de 900 de lei
7

de Redactia Tvmania,

Pentru Jennifer Lopez timpul parcă se scurge invers. La 54 de ani, diva arată din ce în ce mai bine și e clar că îi priește mariajul cu șarmantul Ben Affleck. Cea mai recentă apariție a ei încă face valuri în online. Și pe bună dreptate, căci este efectiv perfectă!

Jennifer Lopez a participat la Daytime Beauty Awards de la Hollywood, eveniment dedicat frumuseții și organizat pe 2 octombrie. Solista a reușit să eclipseze și să atragă toate blitz-urile fotografilor atunci când și-a făcut apariția în rochia albă, cu flori roz, fiind ca o definiție a primăverii.

Rochia este o creație unicat a tânărului designer Bach Mai, scrie Daily Mail, care publică și prețul destul de surprinzător al saboților purtați de JLo la eveniment: 189 de dolari, adică aproape 900 de lei. Saboții roz, cu toc de 12 centimetri, aparțin brandului Femme L.A. și, spre deosebire de rochie, se pot comanda online. Fotografii: Profimedia / Instagram

*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez Stuns in Summery Dress as She Arrives at Hollywood GatheringIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Jennifer a prezentat un trofeu la cea de-a 5-a ediție anuală a premiilor Daytime Beauty, care a avut loc la Complexul Taglyan din Los Angeles. Artista a mers singură la eveniment, fără Ben Affleck, cu care a fost surprinsă recent, într-un moment tensionat, în mașină.

Nu este prima dată când cei doi sunt pozați de paparazzi în timpul unor certuri conjugale, dar se pare că de fiecare dată reușesc să le dea uitării și să meargă mai departe.

Jennifer Lopez și Ben Affleck, un an de căsnicie

„Jenny from the Block” și Ben Affleck s-au logodit în luna aprilie a anului 2022, după ce actorul i-a dat solistei un inel cu diamant, în valoare de 3 milioane de dolari. Pentru JLo, logodna cu Ben Affleck a fost cea de-a șasea.

Solista a mai fost căsătorită cu Ojani Noa (1997-1998), Cris Judd (2001-2003) și Mark Anthony (2004-2014). În 2021 a rupt logodna cu fostul jucător de baseball Alex Rodriguez.

Pe 22 august 2023, JLo și Ben Affleck au împlinit un an de la căsătoria lor. Cu această ocazie specială, celebra artistă a publicat două imagini de la nunta lor, alături de versurile dintr-o melodia dedicată actorului.

Citește și: Jennifer Lopez, ședință foto uluitoare la 54 de ani. Soția lui Ben Affleck s-a pozat din nou în lenjerie intimă

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, pasionali pe covorul roșu! Cei doi și-au făcut apariția la premiera „The Flash”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton