; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez își dorește un copil cu Alex Rodriguez: „Aș vrea să se întâmple”

05 December 2019

Starul pop, în vârstă de 50 de ani, are deja gemeni în vârstă de 11 ani, Max și Emme, cu fostul ei soț Marc Anthony, însă este deschisă la ideea de a mai avea un copil în viitor, cu logodnicul său Alex Rodriguez, în vârstă de 44 de ani.

Întrebată de publicația People dacă și-ar mai dori un copil, vedeta nu a stat pe gânduri atunci când a oferit un răspuns:

„Vreau! Nu știu că este în planul lui Dumnezeu, dar aș dori să încerc. Sunt deschisă către această idee aș vrea să se întâmple “
 
Alex Rodriguez are la rândul său doi fiice: Natasha (15 ani) și Ella (11 ani) cu fosta sa soție, Cynthia Scurtis, iar copiii celor doi formează deja o frumoasă familie:

„Suntem foarte apropiați. Când ne-am logodit, au fost super fericiți … știu că nu există nimic altceva decât dragoste pentru ei întotdeauna'.

Aceasta nu este prima oară când Jennifer spune că și-ar dori un bebeluș, ba chiar a mărturisit că gemenii săi ar fi încântați să mai aibă un frățior sau o surioară: 

„Cred că le-ar plăcea să mai aibă un frate sau o soră. Le place să le aibă aproape pe Natasha și Ella, le sunt surori. Formăm într-adevăr o familie frumoasă și cred că toți ar fi încântați.”

 
Jennifer lopez formează un cuplu cu Alex Rodriguez din 2017. Cei doi s-au logodit într-o vacanță romantică pe care au petrecut-o în Bahamas anul acesta, în luna martie. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare