; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez: Încă sufăr din cauza lui Marc Anthony

16 March 2012

Jennifer Lopez a recunoscut că încă se reface sufleteşte după despărţirea şi divorţul de Marc Anthony. În numărul din aprilie al revistei Vogue, artista a spus chiar că sfârşitul mariajului lor a fost „foarte, foarte trist'.

Deşi şi-au luat adio de la căsnicie în urmă cu un an, Lopez (42) şi Anthony au rămas prieteni, pentru a le fi alături celor doi gemeni (acum în vârstă de patru ani), Max şi Emme.

„Uite, încă nu am depăşit momentul, şi devine foarte emoţionant câteodată, şi dificil. Suntem încă apropiaţi, suntem părinţi. Dar va lua timp. Este greu', a povestit Jennifer Lopez.

„Sunt foarte fericită alături de Casper'

Deşi a recunoscut că despărţirea de Marc a fost „foarte tristă', JLo nu a putut să nege că povestea de dragoste pe care o trăieşte alături de Casper, tânărul de doar 24 de ani, o împlineşte.

„(Casper Smart) Este adorabil. Dar puteţi vedea asta şi singuri. Nu vreau să vorbesc foarte mult despre asta. Este ceva prea personal', a spus Lopez, citată de femalefirst.co.uk.

Înainte de Marc Anthony, Jennifer Lopez a mai fost măritată de două ori, cu Cris Judd între 2001 și 2003 și cu Ojani Noa între 1997 și 1998. În ianuarie, JLo a lăsat să se înţeleagă că nu îşi doreşte să mai meargă la altar prea curând.

„Nu știu. Nu știu. Vom vedea. Adică vreau să spun, nu știu. Nu este timpul să mă gândesc la asta. Este prea curând', a spus atunci Lopez.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare