; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez, în pericol să primească papucii?

25 June 2012

Mult mai tânărul iubit al lui Jennifer Lopez a început să se laude, scriu cei de la National Enquirer, că îi va da papucii celebrei sale perechi până la sfârşitul verii. Dansatorul de 25 de ani, care primeşte de la JLo suma de 10.000 de dolari drept “bani de buzunar”, i-ar fi promis însă artistei că şi-ar dori să o ducă la altar.

În spatele promisiunilor pe care i le-a făcut lui Jennifer Lopez, Casper Smart are altă poveste pe care o spune prietenilor săi.

“Vede în Jennifer un fel de paşaport spre celebritate, dar spune că nu are nicio intenţie să rămână cuplat cu o femeie care are deja 42 de ani. Jen nu este nici măcar genul lui de femeie”, a spus o sursă.

Se pare că diferenţa de 17 ani între cei doi şi-a pus amprenta asupra relaţiei lor, dar nici hăiturea lor de către paparazzi nu îl ajută pe Casper Smart să reziste alături de Jennifer Lopez.

“Casper s-a săturat să fie numit jucăria lui JLo. Este umilitor pentru el”, a completat sursa, care a mai povestit că tânărul ar putea să mai rămână alături de celebra lui iubită până când îl va ajuta să se lanseze la Hollywood.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare