Homepage  / Vedete româneşti

Jennifer Lopez, gest surprinzător în plin scandal al divorțului. Cum vrea să gestioneze despărțirea de Ben Affleck

Jennifer Lopez, gest surprinzător în plin scandal al divorțului. Cum vrea să gestioneze despărțirea de Ben Affleck
18

de Roxana Mirea,

Nici a doua oară nu pare să fie cu noroc pentru Ben Affleck și Jennifer Lopez, care sunt la un pas de divorț, la doi ani de la momentul în care au devenit soț și soție. Acum, artista se pregătește să gestioneze această situație și a angajat o persoană care s-o ajute cu modul în care ar trebui să reacționeze public. O sursă a declarat de ce relația dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez nu ar fi putut funcționa niciodată. 

Ben Affleck și Jennifer Lopez, la un pas de divorț 

Jennifer Lopez „angajează un PR de criză pentru a o ajuta să navigheze prin divorț”, având în vedere problemele sale conjugale cu Ben Affleck, persoane din interior declarând în exclusivitate pentru In Touch „o cerere de divorț este iminentă”. 

Este de așteptat ca Laura Wasser să se ocupe de acest divorț”, a declarat o a doua sursă pentru In Touch. „Laura a fost avocatul care a mediat divorțul lui Ben cu Jennifer Garner și a reprezentat-o pe J. Lo în divorțul ei cu Marc Anthony. Așa că există o istorie de ambele părți.” Între timp, un al treilea insider împărtășește că Ben, în vârstă de 51 de ani, „nu mai poartă verigheta”. 

Planurile lor de a divorța vin la trei zile după ce In Touch a relatat că acest cuplu celebru „se îndreaptă spre un divorț”, iar o persoană din interior a dezvăluit că Ben „s-a mutat” din casa în care locuiau. 

„Se îndreaptă spre un divorț – și, pentru prima dată, [Ben] nu este de vină!” a dezvăluit o sursă. 

Ben Affleck și Jennifer LopezIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Ben Affleck și Jennifer Lopez nu au mai fost văzuți împreună 

Fanii au observat că lucrurile au devenit dificile pentru cuplu după ce Jennifer, în vârstă de 54 de ani, a participat la Gala Met 2024 fără soțul ei alături. „Faptul că Ben nu a fost la Met Gala cu Jen, chiar dacă are o scuză grozavă, că lucrează, provoacă mai multe întrebări decât își dorește oricare dintre ei”, a declarat pentru In Touch o persoană din interior pe 7 mai. „Chiar și comentatorii de modă de pe covorul roșu au fost confuzi”. 

Metropolitan Museum Of Art Costume Institute Gala – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 18

Actorul a pus absența sa pe seama filmărilor la „The Accountant 2”, dar o sursă separată a declarat pentru In Touch că absența lui a fost din cauză că „a decis să renunțe” la căsnicia sa cu actrița din „Monster-in-Law”.  

Acum se concentrează pe munca lui și pe copiii lui”, a explicat persoana din interior pe 15 mai. „Ben s-a mutat deja și probabil că vor trebui să vândă casa de vis pe care au căutat-o timp de doi ani. Nu vor înceta niciodată să se iubească, dar ea nu-l poate controla, iar el nu o poate schimba. Nu avea cum să dureze.”  

Pe fondul problemelor lor, Ben și Jen au făcut front comun când au ieșit împreună pe 16 mai, după 47 de zile în care nu au fost fotografiați împreună. Cei doi s-au reunit pentru a-l vedea pe Fin, copilul lui Ben, jucând într-o piesă de teatru la școală.  

Jennifer și Ben și-au reluat povestea de dragoste în 2021, după ce au anulat prima lor nuntă cu aproape 20 de ani înainte. Artista s-a împăcat cu Ben după ce a rupt logodna cu Alex Rodriguez la începutul aceluiași an an. Cei doi s-au căsătorit în iulie 2022 și a fost important pentru ei să acorde prioritate familiei lor mixte. Ben are 3 copii (Violet, Fin și Samuel Affleck) cu fosta soție, Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani, în timp ce J. Lo îi are pe gemenii Max și Emme Muñiz cu fostul soț, Marc Anthony, în vârstă de 55 de ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton