; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez e prietenoasă cu foştii iubiţi

06 May 2010

Chiar dacă colaborarea la „Gigli' dintre Jennifer Lopez cu Ben Affleck, pe atunci iubitul ei, a fost un dezastru, actriţa a recunoscut că nu ar ezita să intre la cinematograf pentru a vedea ce mai face fostul ei logodnic, scrie revista britanică „Marie Claire'.

„Nu l-am văzut şi nu ne-am vorbit de foarte mult timp, pentru că vieţile noastre au luat-o în direcţii foarte diferite. Dar i-am dorit întotdeauna cele mai bune lucruri şi întotdeauna l-am considerat o persoană minunată'.

Lopez a mai declarat că are o relaţie cordială cu alt iubit celebru, rapperul P Diddy, de care s-a despărţit în 2001. „L-am întâlnit o dată sau de două ori, eram cu Marc (Anthony- soţul ei, n.r.), am fost foarte prietenoşi. Mă întreabă despre gemenii mei, pentru că şi el are gemeni'.

Jennifer Lopez a avut o relaţie extreme de mediatizată cu Ben Affleck, fiind ţinta atenţiei obsesive a presei care a botezat cuplul lor Bennifer'. Relaţia s-a năruit în ianuarie 2004, pentru ca în iunie acelaşi an, Lopez să se mărite cu cântăreţul Marc Anthony.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare