Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, diva absolută de la Săptămâna Modei de la Paris. Artista a făcut senzație cu un decolteu amețitor

Jennifer Lopez, diva absolută de la Săptămâna Modei de la Paris. Artista a făcut senzație cu un decolteu amețitor
15

de Cătălina Matei,

Prezentă la Săptămâna Modei de la Paris, Jennifer Lopez este, fără dar și poate, cea mai urmărită dintre celebrități. Artista în vârstă de 54 de ani nu doar că arată senzațional, însă outfit-urile pe care le poartă sunt un adevărat spectacol de stil. Apariția sa de la prezentarea colecției de primăvară-vară 2024 a creatorului Elie Saab este cel mai bun exemplu.

La cei 54 de ani ai săi, Jennifer Lopez este o femeie fericită pe deplin. Căsătoria cu Ben Aflleck, relația apropiată pe care o are cu gemenii săi, fillmele în care joacă, piesele pe care le lansează și afacerile proprii cu cosmetice și lenjerie merg mai bine ca niciodată. Iar acest lucru se reflectă și în aparițiile publice ale divei căci Jennifer radiază și reușește să atragă toate privirile indiferent de ce poartă.

Prezentă zilele acestea la Săptămâna Modei de la Paris, Jennifer Lopez a demonstrat din plin că știe exact ce să poarte și mai ales cum să poarte. Ținutele sale sunt spectaculoase, cea mai recentă apariție a sa fiind și cea mai comentată de până acum. Pe 24 ianuarie, celebra actriță a fost prezentă la prezentarea colecției de primăvară-vară 2024 a creatorului Elie Saab, iar rochia pe care a purtat-o pur și simplu i-a lăsat fără replică pe toți cei prezenți.

Diva latino și-a făcut apariția într-o rochie verde decoltată, cu o superbă capă florală purtată pe deasupra. Efectul a fost unul spectaculos, artista fiind admirată minute în șir.

https://www.youtube.com/watch?v=zusraz_surI&ab_channel=JohnJLover

Confecționată de Rob Zangardi și Mariel Haenn, rochia verde lime purtată de Jennifer Lopez face parte din colecția mousseline Elie Saab, iar decolteul în V extrem de adânc i-a pus în evidență bustul și cu ajutorul unei curele brodate din colecția haute couture de primăvară-vară a casei de modă.

Jennifer Lopez a purtat, de asemenea, o pelerină lungă cu flori pastelate din pene și cristale de violet de lavandă, în timp ce părul ei era coafat într-o parte laterală, cu câteva șuvițe legate într-o panglică.

PFW – Jennifer Lopez At Elie SaabIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Deși decolteul extrem de adânc i-ar fi putut juca feste, actrița din „The Mother” n-a avut parte de niciun incident vestimentar.

Jennifer Lopez, apariție florală… la propriu

Outfit-ul senzațional de la prezentarea Elie Saab a venit după un altul la fel de memorabil pe care Jennifer Lopez l-a avut la prezentarea noii colecții Schiaparelli. Acolo, actrița și-a făcut apariția într-o jachetă voluminoasă albă și o pereche de colanți negri. Însă jacheta a fost cu totul spectaculoasă, fiind creată special pentru ea din 7.000 de petale naturale de trandafir.

Jennifer AffleckIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 15

O haină făcută din 7.000 de petale de trandafir adevărate păstrate proaspete și vii de apa cu zahăr, cunoscută și sub denumirea de nectar de colibri”, a scris Jennifer Lopez pe contul său de Instagram. „Conceput special pentru mine de @DanielRoseberry pentru @Schiaparelli Couture 2024”, a mai adăugat artista.

Jennifer Lopez va fi Femeia-Păianjen

Jennifer Lopez va juca în filmul muzical „Kiss of the Spider Woman”, care va fi scris și regizat de Bill Condon („Dreamgirls”). Muzica le aparține legendarilor John Kander și Fred Ebb, iar povestea se bazează pe romanul lui Manuel Puig și pe libretul lui Terrence McNally.

Acțiunea din „Kiss of the Spider Woman” este plasată într-o închisoare argentiniană, în anul 1981. Jennifer Lopez o va juca pe Aurora, o femeie fantastică creată de imaginația lui Luis Molina, un coafor gay care ispășește o pedeapsă de opt ani pentru că ar fi corupt un minor. Pentru a scăpa de ororile întemnițării sale, Molina își imaginează filme în care Aurora este fie o divă strălucitoare, fie o femeie păianjen care își ucide prada cu un sărut. Viața lui Molina este total răsturnată când un marxist, Valentin Arregui Paz, este adus în celula lui, iar între cei doi ia naștere o prietenie neașteptată, scrie variety.com.

Noul film, care va fi o producție independentă, caută în prezent un actor necunoscut care să îl interpreteze pe Molina. Repetițiile ar urma să înceapă în februarie, iar filmările propriu-zise în aprilie și se vor desfășura în New Jersey.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton