; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer lopez

Jennifer Lopez recunoaște că a suferit de depresie în timpul pandemiei

18 November 2020

Poate că este un superstar care are tot ce își poate dori cineva, însă Jennifer Lopez a recunoscut că pandemia a afectat-o la nivel emotional, la fel cum s-a întâmplat și în cazul nostru.

Luni, actrița din pelicula „Hustlers' a declarat pentru postul de radio El Zo, că a suferit de depresie.

„Știi, nu este ușor. Și în timpul acestei pandemii, cred că toată lumea a avut un moment în care a fost deprimat sau s-a speriat de ceea ce avea să se întâmple. Am avut o mulțime de momente în care ne-am simțit foarte rău, eu, copiii mei, toată lumea din casă. Este foarte important în zilele în care te simți prost să te ridici și să faci ceva', a declarat Jennifer Lopez

Jennifer Lopez (51 de ani) și-a sfătuit fanii ce să facă dacă întâmpină astfel de dificultăți:

„Faceți un mic antrenament acasă, faceți ceva care vă face să vă simțiți bine. Gătește ceva care îți place, ridică-te, continuă'.

Când a fost întrebată despre cum se descurcă copiii ei, ea a răspuns:

„(A existat un) moment în care Emme, fiica mea, a venit la patul meu și a plâns:„ De ce se întâmplă asta? Mi-e dor de prietenii mei. De ce se întâmplă acest lucru în viața noastră? (I-am spus), uneori, lucrurile trebuie să se schimbe, iar când lucrurile se schimbă, uneori doare puțin. Dar va fi întotdeauna spre binele tuturor', a mai spus Jennifer.

Deși a stat retrasă și nu a mai avut activitate în sfera muzicală, Jennifer a anunțat că în luna ianuarie a anului viitor va lansa propriul brand, JLO Beauty, care va include o linie de produse dedicate îngrijirii tenului.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare