Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, declarații surprinzătoare despre greutatea sa. „Sunt mai slabă ca niciodată!”

Jennifer Lopez, declarații surprinzătoare despre greutatea sa. „Sunt mai slabă ca niciodată!”
6

de Cătălina Matei,

La 54 de ani, Jennifer Lopez este într-o formă de zile mari, iar silueta ei, în ciuda formelor voluptoase, pare ca trasă prin inel. Mai ales că actrița a și slăbit mult în ultima vreme. Care este cauza?

Jennifer Lopez a povestit de curând, într-o apariție în show-ul „Live With Kelly & Mark”, despre silueta ei și a mărturisit că este mai slabă ca niciodată. Care este motivul?

Tocmai am terminat filmările la Kiss of the Spider Woman, unde totul a fost despre cântat și dansat, ceea ce a fost în egală măsură încântător și epuizant”, a spus ea.

Acum sunt pregătită să merg mai departe. Sunt mai slabă ca niciodată, dar lupt să-mi reintru în formă”, a mai spus Jennifer Lopez, care se pregătește să plece într-un turneu în Statele Unite, la sfârșitul lunii iunie.

Acțiunea din „Kiss of the Spider Woman” este plasată într-o închisoare argentiniană, în anul 1981. Jennifer Lopez o interpretează pe Aurora, o femeie fantastică creată de imaginația lui Luis Molina, un hairstylist gay care ispășește o pedeapsă de opt ani pentru că ar fi corupt un minor. Pentru a scăpa de ororile întemnițării sale, Molina își imaginează filme în care Aurora este fie o divă strălucitoare, fie o femeie păianjen care își ucide prada cu un sărut. Viața lui Molina este total răsturnată când un marxist, Valentin Arregui Paz, este adus în celula lui, iar între cei doi ia naștere o prietenie neașteptată, potrivit Variety.

Jennifer Lopez a strălucit pe covorul roșu de la Met Gala 2024

Silueta trasă ca prin inel a actriței a fost pusă în evidență la cea mai recentă ediție Met Gala, unde diva latino a strălucit pe covorul roșu.

Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă de la Schiaparelli, Jennifer Lopez a defilat cu eleganță pe covorul roșu al marelui eveniment. Această rochie, realizată manual în 800 de ore de muncă, a fost inspirată de un fluture.

Cu un machiaj discret și natural și părul aranjat într-un coc stilizat, artista a pozat degajat în fața reporterilor sosiți la ceremonie. Rochia purtată de Jennifer Lopez nu a lăsat prea multe detalii imaginației întrucât a fost una transparentă, acoperită cu 2,5 milioane de aplicații cusute manual.

Foto: Hepta

Jennifer Lopez, la Met Gala 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton