; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez nu mai vrea să meargă la altar

31 January 2012

Vedeta de 42 de ani, care a mai fost măritată de trei ori, și care s-a despărțit anul trecut de Marc Anthony, nu este sigură dacă relația ei cu iubitul ei Casper Smart se va transforma curând într-o căsnicie. De vină ar fi, spun apropiații cântăreței, sentimentele pe care le nutrește față de fostul soț, dar și faptul că trebuie să aibă grijă de copii.

Jennifer Lopez a lăsat să se înțeleagă că nu are în plan întemeierea unei noi familii, scrie femalefirst.co.uk.

„Nu știu. Nu știu. Vom vedea. Adică vreau să spun, nu știu. Nu este timpul să mă gândesc la asta. Este prea curând', a spus Lopez, care nu ratează totuși nicio șansă de a fi alături de tânărul ei iubit.

Marc Anthony încă face parte din viața ei

Recent, Jennifer Lopez a povestit că între ea și fostul soț Marc Anthony  a fost vorba de iubire adevărată și tocmai de aceea ei pot lucra împreună ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Cei doi prezintă show-ul de talente „¡Q’Viva! The Chosen', care a început recent în Statele Unite.

„Eu și Marc eram prieteni înainte să ne căsătorim. Am fost prieteni ani de zile și ne-am iubit întotdeauna', a declarat artista, care a mai fost măritată cu Cris Judd între 2001 și 2003 și cu Ojani Noa între 1997 și 1998.

Relația între Lopez și Anthony seamănă mult cu cea dintre „Sonny și Cher după divorț', a glumit artista în fața jurnaliștilor prezenți la conferința de presă consacrată emisiunii „QViva! The Chosen'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare