; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, dată în judecată. Dansatoarea la bară care a inspirat realizarea filmului „Hustlers” vrea despăgubiri de 40 de milioane $

08 January 2020

Samantha Barbash, dansatoarea la bară a cărei poveste reală a inspirat realizarea filmului Hustlers, a amenințat producătorii peliculei cu un proces de zeci de milioane de dolari. Femeia spune că aceștia i-au folosit povestea fără acord și că au modificat adevărul acesteia.

Potrivit TMZ, Samantha cere în istanță daune în valoare de 40 de milioane de dolari pe motiv că imaginea sa a fost grav afectată. De asemenea susține că filmul conține date eronate, cum ar fi scena în care Ramona Vega (personajul principal interpretat de Jennifer Lopez) consuma si produce substanțe ilegale în casa în care locuia cu copilul ei.

Procesul deschis de dansatoarea la bară nu o vizează în mod direct pe Jennifer Lopez, care intrepretează rolul principal în film, ci firma ei de producție cinematografică, Nuyorican Productions, care a fost parte producătoare a peliculei. 

Samantha a refuzat încă de la început să semneze contractele de consimțămțânt oferite de producătorii filmului, iar aceștia au mers mai departe cu realizarea producției în ciuda negării ei. 

Dansatoarea a explicat că a fost contactată de producătorii filmului înainte de începerea filmărilor, iar aceștia i-ar fi cerut detalii despre modul în care și-a păcălit foștii clienți. Totodată, spune Samantha, aceștia i-ar fi cerut acordul pentru folosirea poveștii sale, însă ea a refuzat.

„Filmul o înfățișează pe doamna Barbash, interpretată de Jennifer Lopez („ JLO ') ca director al unui grup de dansatori adulți care și-au drogat patronii și le-au furat sume exuberante de bani, în timp ce se aflau în starea lor incapacitată', se arată în proces. „Pârâții nu au avut grijă să protejeze drepturile doamnei Barbash prin crearea unui personaj fictiv sau prin crearea unui compus de personaje care să facă din personajul JLO unul nou, fictiv; au încercat mai degrabă într-un efort sistematic să facă cunoscut faptul că JLO îi dădea viață Samanthei Barbash', arată plângerea depusă în instanță.

Filmul a generat încasări de aproape 158 de milioane de dolari la nivel global. Dacă va câștiga procesul, Samantha Barbash va lua o parte însemnată din câștigurile filmului.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare