; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez, vedeta latino plătită cel mai bine

04 May 2011

Lui Jennifer Lopez îi merge bine pe toate planurile. Astfel, după ce a fost desemnată cea mai frumoasă vedetă din lume de revista People', ea apare pe primul loc într-un alt top alcătuit de revista muzicală Billboard'.

Conform celor de la Billboard', Jennifer Lopez este cel mai bine plătită vedetă cu origini latino a momentului, cântăreaţa surclasând staruri precum Andy Garcia, Ricky Martin, Shakira sau Sofía Vergara. Se pare că soţia lui Marc Anthony a avut anul trecut încasări în valoare de 255 de milioane de dolari, urmată de Salma Hayek, cu 85 de milioane, şi de Cameron Diaz, cu 60 de milioane de dolari (Cameron are origini cubaneze din partea tatălui).

Cu siguranţă, Jennifer şi-a rotunjit veniturile acceptând, pentru 12 milioane de dolari, să fie jurat la ultimul sezon al concursului American Idol' şi a primit o sumă considerabilă pentru a-şi pune vocea în Ice Age 4'. Mai mult, ea intenţionează să realizeze alături de Marc Anthony şi Simon Fuler, creatorul American Idol', un reality-show care caută cântăreţi şi dansatori talentaţi în toată America Latină. Show-ul se va numi Q’Viva! The Chosen' şi va fi transmis în 21 de ţări, iar căutările vor dura trei luni.

Până una alta, artista de 41 de ani se concentrează asupra muzicii. A cucerit radiourile şi topurile din întreaga lume (inclusiv pe cele din România) cu hitul On Tthe Floor' pe care îl cântă cu Pitbull şi e gata să dea din nou lovitura cu o nouă colaborare. Noua piesă se numeşte I’m Into You' (feat. Lil Wayne) şi beneficiază de un videoclip incendiar.

Pentru el, J. Lo a filmat la piramidedele de la Chichen Itza, Mexic, îmbrăcată ca o adevărată zeiţă. Asta ca să nu mai spunem că în clip apare la bustul gol şi telenovelistul William Levy.

Urmăriţi aici unul dintre cele mai senzuale clipuri ale lui Jennifer Lopez:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare