; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez a vorbit prima oară despre divorţ

03 August 2011

Cântăreaţa şi-a deschis inima în faţa celor de Vanity Fair' declarând că Marc Anthony nu mai era bun pentru ea. Respectul faţă de ea însăşi şi dorinţa de a fi tratată aşa cum trebuie au fost motivele care au dus la divorţ după şapte ani de mariaj.

Uneori nu ne dăm seama de situaţia în care suntem. E greu să înţelegi că o persoană nu e bună pentru tine şi că nu se poartă cu tine aşa cum meriţi sau că nu face ceea este corect pentru ea însăşi. Dacă rămân într-o astfel de relaţie, atunci nu fac nimic bun pentru mine. Mă iubesc suficient încât să ştiu când să ies dintr-o relaţie care nu e perfectă', a explicat artista de 42 de ani problema divorțului ei de Marc Antony.

Jennifer a mai spus că a făcut tot posibilul ca mariajul ei cu Marc Anthony să funcţioneze, însă, spune ea, uneori nu mai merge şi asta este trist. Însă continui să fiu optimistă. Cred în dragoste'.

Iar despre fostul soţ, J. Lo a zis: Întotdeauna îl voi respecta pe Marc ca şi cântăreţ. Va fi mereu în vieţile noastre. Are un loc special în inima mea în calitate de tată al copiilor mei'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare