Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez, strălucitoare pe covorul roșu de la Gala MET. Rochia purtată de vedetă a fost creată în peste 800 de ore de muncă

Jennifer Lopez, strălucitoare pe covorul roșu de la Gala MET. Rochia purtată de vedetă a fost creată în peste 800 de ore de muncă
8

de Cristina Țapu,

Jennifer Lopez, în vârstă de 54 de ani, a făcut furori pe covorul roșu de la Met Gala 2024. Soția actorului Ben Affleck a purtat o creație sclipitoare care i-a pus în evidență trupul tras ca prin inel. Machiajul a fost unul minimal, iar artista a știut cum să mizeze pe frumusețea naturală pentru a atrage toate privirile.

Jennifer Lopez a strălucit pe covorul roșu de la Met Gala 2024

Met Gala este privit ca fiind unul dintre cele mai importante evenimente din industria modei, iar an de ani designerii și creatorii de modă se întrec în ținute care mai de care mai creative și spectaculoase. Anul acesta, Jennifer Lopez s-a numărat printre vedetele care au ales o ținută de nota zece.

Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă de la Schiaparelli, Jennifer Lopez a defilat cu eleganță pe covorul roșu al marelui eveniment. Această rochie, realizată manual în 800 de ore de muncă, a fost inspirată de un fluture.

Metropolitan Museum Of Art Costume Institute Gala – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cu un machiaj discret și natural și părul aranjat într-un coc stilizat, artista a pozat degajat în fața reporterilor sosiți la ceremonie. Rochia purtată de Jennifer Lopez nu a lăsat prea multe detalii imaginației întrucât a fost una transparentă, acoperită cu 2,5 milioane de aplicații cusute manual.

Tema evenimentului anual de modă, care a avut loc luni, 6 mai, la Metropolitan Museum of Art, a fost „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” – care a coincis cu deschiderea expoziției Costume Institute, axată pe 50 de piese de modă semnificative din punct de vedere istoric, unele prea fragile pentru a mai fi purtate vreodată.

La fel ca în fiecare an, Gala Met 2024 a venit și ea cu propriul cod vestimentar. Invitații Met Gala au fost sfătuiți să urmeze tematica „The Garden of Time”, care se inspiră dintr-o povestire cu același titlu scrisă de JG Ballard în 1962. Redactorul-șef al revistei Vogue și curatorul de lungă durată al Met Gala, Anna Wintour, i-a instruit pe invitați să urmeze un cod vestimentar strict.

Jennifer Lopez le-a arătat fanilor care este adevărata ei față, în noul ei documentar „The Greatest Love Story Never Told”Artista a demonstrat că nu este mereu un munte de putere și că există momente în care este vulnerabilă și copleșită de temeri. De asemenea, în ciuda percepției puplicului ei, nu arată mereu ca scoasă din cutie.  

În documentarul de pe Prime Video, Jennifer Lopez s-a lăsat filmată nemachiată și cu părul răvășit. La un moment dat, ea a povestit, cu lacrimi în ochi, că unul dintre foștii ei parteneri a avut un comportament abuziv față de ea.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton