; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer  Lopez

Jennifer Lopez a dezvăluit care este singurul regret din cariera ei și ce planuri de viitor are

15 January 2020

Într-un interviu acordat Vanity Fair pentru ediția specială 2020 Hollywood, Jennifer Lopez, în vârstă de 50 de ani a dezvăluit care este rolul pe care regretă că nu l-a acceptat în urmă cu 18 ani. Este vorba de rolul din pelicula „Unfaithful'.

 

„Trebuia să știu că Adrian Lyne (regizorul filmului Unfaithful – n.red) va face un lucru extraordinar, însă nu am făcut-o', a declarat Lopez. „Diane Lane a fost perfectă în acel rol, așa că era evident că a fost menit să fie al ei. Însă, când mă gândesc la asta, mi-a fost oferit rolul, am avut ocazia… efectiv, îmi vine să mă împușc în picior. Serios vorbesc!' Pentru rolul lui Connie Sumner din filmul Unfaithful, Diane Lane a primit și o nominalizare la Premiile Oscar.

Deși nu a acceptat acel rol, Lopez se poate lăuda cu multe alte pelicule de succes, iar cea mai recentă interpretare a sa, cea din Hustlers, i-a adus și o nominalizare la Premiile Globul de Aur 2020.

J. Lo se pregătește acum pentru recitatul pe care îl va susține la Super Bowl.  În ceea ce privește viața personală, mai există un singur lucru pe care Jennifer Lopez și-l dorește.

„Dacă vorbim despre carieră, cred că pot spune că îmi doresc să regizez un film. Însă, dacă te referi la lucrul care se află pe lista mea de dorințe, trebuie să spun că mi-ar plăcea să locuiesc oriunde altundeva decât în Statele Unite, într-un orășel din Italia sau în cealaltă parte a lumii, în Bali. Să duc o viață mai simplă, organică, unde să merg cu bicicleta, să mă duc să cumpăr pâine, să o pun în coș, apoi să merg acasă, să pun dulceață pe ea și să o mănânc și să pictez. Am astfel de fantezii'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare