Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț la tribunalul din Los Angeles. Căsătoria cu Ben Affleck ajunge la final după doar doi ani

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț la tribunalul din Los Angeles. Căsătoria cu Ben Affleck ajunge la final după doar doi ani
11

de Cristina Țapu,

Povestea de dragoste dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck a ajuns, oficial, la final. Artista a cerut divorțul de Ben Affleck, 52 de ani, după doi ani de căsnicie. Cântăreaţa şi actriţa a depus marţi, 20 august, cererea de divorț la tribunalul superior din comitatul Los Angeles, așadar nu mai există cale de împăcare între cei doi.

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț la tribunalul din Los Angeles

Ruptura vine după ce presa internațională a relatat că cei doi trăiau separat. Cuplul și-a vândut locuința din Beverly Hills, iar în luna mai, Lopez a anunțat pe site-ul său că este „îndurerată și devastată” de anularea turneului său din perioada verii„This Is Me… Live”. Motivul pentru care cei doi au decis să se despartă rămâne necunoscut, deși în presa de peste Ocean au existat tot felul de speculații.

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios „This Is Me…Now: A Love Story”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Pe fondul zvonurilor despre despărțirea celor două celebrități, publicația PageSix susținea (în urmă cu o lună) că Affleck, în vârstă de 52 de ani, este pregătit să încheie căsnicia de doi ani, afirmând că decizia de a se căsători cu Jennifer Lopez a fost rezultatul unei „nebunii temporare”.

Ben Affleck consideră că mariajul cu Jennifer Lopez a fost o „nebunie temporară”

O sursă a declarat pentru site-ul citat că actorul și-a „venit în fire” după ce anterior a fost atât de îndrăgostit de artista în vârstă de 55 de ani, încât nu putea gândi clar. „El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis febril și acum și-a revenit în fire și înțelege că nu există nicio modalitate pentru ca relația să funcționeze”, declara sursă respectivă.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au o poveste de dragoste foarte interesantă. În anul 2003, au fost pe punctul de a se căsători, însă s-au despărțit cu 3 zile înainte de nuntă.

După o relație intens mediatizată între 2002 și 2004, Lopez și Affleck și-au reluat legătura în 2021 și s-au căsătorit în anul următor. La ceremonia lor din Georgia, din august 2022, au fost prezenți membrii familiilor lor: Max și Emme, gemenii lui Lopez cu fostul soț Marc Anthony, și Violet, Seraphina și Samuel, copiii lui Affleck cu fosta soție Jennifer Garner. Deși au încercat ca relația lor să depășească dificultățile care au ieșit în cale, iată că cei doi soți nu au găsit o soluție și au ajuns, de comun acord, la decizia că cea mai bună variantă este divorțul.

Jennifer Lopez a fost logodită de șase ori

Jennifer Lopez a fost căsătorită de 4 ori, dar s-a logodit de 6 ori până acum. Inelul de logodnă pe care l-a primit de la Ben Affleck a fost unul cu adevărat spectaculos. Ben Affleck a ales un inel cu diamant verde de 8,5 carate. „Dacă acesta este într-adevăr un diamant verde, atunci sunt uluit”, a spus directorul unei firme celebre de bijuterii pentru Page Six Style.

„Un diamant verde de această dimensiune este incredibil de rar și ar depăși valoarea inelului lor de logodnă anterior (din 2002, n.r.). Aș evalua inelul cu mult peste 5 milioane de dolari și ar putea avea o valoare chiar mai mare de 10 milioane de dolari.”, a declarat acesta.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton