Homepage  / Vedete / Vedete străine

Jennifer Lopez a confirmat relația cu Ben Affleck. Ce a făcut artista chiar de ziua ei de naștere!

Jennifer Lopez a confirmat relația cu Ben Affleck. Ce a făcut artista chiar de ziua ei de naștere!
5

de Redactia Tvmania

Cele două vedete au avut o „escapadă superbă” la St. Tropez în acest weekend, cu ocazia aniversării lui Jennifer Lopez, după cum a afirmat o sursă apropiată amândurora, scrie people.com. 

Presa a scris deja „Bennifer Is Back”, pentru că nu mai încape îndoială. Ben Affleck (48 de ani) și actuala lui fostă iubită se bucură din plin de reluarea relației lor, iar aniversarea din acest weekend a fost de-a dreptul pasională. 

Jennifer Lopez, care a împlinit sâmbătă 52 de ani, și-a serbat ziua de naștere alături de Ben Afflkeck în clubul de noapte L’Opéra din St. Tropez, alături de un grup de prieteni apropiați. 


„Jennifer și Ben au avut o minivacanță superbă. Au sărbătorit ziua de naștere a lui Jen la un club, iar ea arăta splendid și părea foarte fericită”, a declarat pentru people.com o sursă apropiată cuplului. Înconjurați de prieteni apropiați, cei doi îndrăgostiți nu doar că nu s-au ferit de nimeni, dar și-au exprimat fericirea printr-o fotografie postată pe Instagram în care se sărutau pasional. 

Jennifer Lopez a confirmat relația cu Ben Affleck. Ce a făcut artista chiar de ziua ei de naștere! (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Deși buna prietenă a lui Jennifer Lopez, Leah Remini (vedeta din „Trăsniții din Queens”, care a jucat cu Jennifer Lopez în „A doua șansă” / „Second Act”, din 2018), postase deja pe Instagram momente de la petrecerea lor, noile imagini postate pe Instagram chiar de Jennifer Lopez, cu ei doi la bordul unui iaht, sunt primele oficiale afișate chiar de cei doi îndrăgostiți pe rețelele de socializare. 
„52 … what it do …”, a scris celebra sărbătorită sub poza care îi afișa fericirea. Jennifer Lopez și Ben Affleck au apărut împreună în videoclipul single-ului lui Jennifer Lopez „Jenny from the Block”, din 2002, au jucat împreună în comedia romantică „Gigli” (2002), au fost logodiți și au reprezentat unul dintre cele mai fierbinți cupluri ale acelui moment, fiind porecliți de presă „Bennifer” și ocupând pentru mult timp prima pagină a ziarelor. 

Sursa foto: Instagram

Astăzi la TV:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton