; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lawrence va produce o docu serie despre mișcarea #MeToo

Jennifer Lawrence va produce o docu-serie despre mișcarea #MeToo

26 February 2018

După ce, zilele trecute, actrița Jennifer Lawrence a anunțat că dorește să ia o pauză de la actorie pentru a se dedica activismului pentru o perioadă de un an de zile, se pare că planurile sale nu se opresc aici. Potrivit celor de la The Hollywood Reporter, actrița va produce o serie documentară dedicată mișcărilor „Me Too' și „Times up'.

Conform sursei menționate, seria va fi  una televizată și va documenta hărţuirea sexuală la Hollywood, precum şi diferenţa de salarii pe care le primesc bărbaţii şi femeile. Pentru a produce această serie, actrița a făcut echipă cu fosta prezentatoare „E!News' Catt Sadler.

Când a fost rugată să dea mai multe detalii, Lawrence a mărturisit că „nu trebuia să anunț asta, dar o fac oricum.'

Lawrence a susținut-o pe jurnalistă când a anunțat că părăsește rețeaua TV, după ce a aflat că salariul ei era mai mic decât al colegului ei, Jason Kennedy.

În momentul de față nu se cunosc detalii despre distribuție și nici data lansării acestui proiect.

În urmă cu o săptămână, Lawrence a anunțat că nu va mai accepta niciun rol pentru marele ecran pentru a lucra alături de organizația Represent.Us. Despre noua aventură, Lawrence a declarat pentru Entertainment Tonight: „Voi face parte din organizația Represent.Us… vom încerca să implicăm tineretul în activități politice la nivel local.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare