; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lawrence ştia că va deveni faimoasă

13 August 2013

Deşi se aştepta să ajungă o celebritate, actriţa nu s-a obişnuit să fie recunoscută pe stradă, anunţă femalefirst.co.uk.

„Mereu am ştiut că voi deveni faimoasă. Nu ştiu cum altfel să descriu acest lucru. Stăteam în dormitorul meu şi mă gândeam dacă voi deveni o persoană de televiziune sau orator motivaţional. Era o viziune.'

Jennifer Lawrence a primit Premiul Oscar pentru interpretarea personajului Tiffany din „Scenariu pentru happy-end' (2012).

„Poate par nerecunoscătoare când vorbesc despre asta, dar simt că trec printr-o cădere emoţională în ultima vreme. Toată lumea se crede îndreptăţită să ştie totul despre mine, inclusiv ce fac în weekenduri, când îmi petrec timpul cu nepotul meu. Şi n-am dreptul să spun că sunt cu familia mea.

Dacă eram doar o fată obişnuită de 23 de ani şi chemam poliţia, pentru a le spune că nişte bărbaţi ciudaţi dorm pe gazonul meu şi mă urmăresc la cafenea, ar fi sărit să mă ajute. Dar, din moment ce sunt faimoasă, nu pot face nimic. Nu are nici un sens.

M-am obişnuit cu asta. Este atât de simplu. Sunt doar o fată normală şi o fiinţă umană, şi am fost în această industrie destul de mult timp ca să mi se pară normal.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare