; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Costume Institute Gala Benefit celebrating the Punk: Chaos To Couture exhibition, Metropolitan Museum of Art, New York, America   06 May 2013

Jennifer Lawrence s-a afişat alături de iubit la Globurile de Aur

13 January 2014

Costume Institute Gala Benefit celebrating the Punk: Chaos To Couture exhibition, Metropolitan Museum of Art, New York, America - 06 May 2013Actriţa de 23 de ani, care a fost laureată cu premiul pentru cel mai bun rol secundar feminin la gala de azi-noapte, pentru „American Hustle', nu a mai lăsat loc de îndoială în privinţa vieţii ei amoroase: e din nou cu colegul de breaslă Nicholas Hoult!

Lawrence a venit alături de actorul britanic de 23 de ani la cea de-a 71-a ediţie a Globurilor de Aur şi l-a sărutat pe acesta atunci când a fost invitată pe scenă pentru a-şi primi premiul.

Jennifer şi Nicholas s-au cunoscut în 2011, pe platourile de la X-Men: First Class', iar idila s-a înfiripat rapid. Ei s-au despărţit, însă, la începutul lui 2013, iar zvonurile că s-ar fi împăcat au început să apară mai târziu, după ce au început o nouă colaborare, pentru X-Men: Days Of Future Past'.

Ei au mai fost văzuţi împreună în noiembrie, în timp ce părăseau studiourile The Daily Show' din New York, dar apariţia de la Globuri risipeşte orice îndoială.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare