; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lawrence: “Nu vreau să fiu considerată sexy”

07 March 2013

Jennifer Lawrence nu se consideră un star sau o femeie sexy, iar gândul că a devenit un sex simbol la nivel mondial o face să se simtă rău, scrie femalefirst.co.uk.

Actriţa de 22 de ani, care a devenit recent imaginea casei de modă Dior, e uluită de noul său statut de sex simbol. Ea a recunoscut că nu a dat niciodată până acum importanţă hainelor sau felului în care arată.

“Am urât să merg la cumpărături toată viaţa mea… Apoi, când am început să fiu cunoscută, am început să primesc haine care nu chiar îmi plăceau, dar erau gratuite şi nu trebuia să merg eu la shopping. Aşa că am petrecut ani întregi purtând haine care nu-mi erau pe plac. Apoi, de curând, am mers la shopping… şi chiar m-am simţit bine”, a declarat Lawrence, care a devenit a doua cea mai tânără actriţă principală oscarizată, după Marlee Matlin (în 1987).

A fi sau a nu fi sexy

În ceea ce priveşte statutul de sex simbol, Jennifer Lawrence e foarte clară: “nu mă consider o femeie sexy şi, evident, nu este adevărat”.

Actriţa de 22 de ani se consideră o persoană “plictisitoare” şi a recunoscut că îşi alege rolurile cu grijă, pentru a evita personajele care îi seamănă în ceea ce priveşte personalitatea.

“Nu joc niciodată personaje care-mi seamănă, pentru că sunt un om plictisitor. Nu mi-ar plăcea să văd pe cineva ca mine într-un film. Este greu pentru o tânără actriţă. De obicei, rolurile care ţi se oferă sunt: frumoasă şi răutăcioasă, urâtă şi drăguţă sau drăguţă şi prostuţă. Am fost norocoasă că am scăpat de asta”, a mai spus actriţa, într-un interviu acordat “The Sun”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare