; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lawrence nu vrea să fie celebră ca Kristen Stewart

01 March 2012

Actriţa Jennifer Lawrence (21 de ani) urmează să debuteze în rolul principal din seria de filme „Jocurile foamei' (primul ajunge în cinematografele româneşti pe 23 martie ), care se anunţă la fel de răsunătoare ca „Saga Amurg'. Dar tânăra actriţă – nominalizată la Oscar pentru rolul din „Mâinile tatălui meu' (2010) – spune că nu-şi doreşte deloc celebritatea.

„Mă uit la Kristen Stewart şi mă gândesc că nu aş vrea niciodată să fiu atât de faimoasă. Nu-mi pot imagina cum m-aş simţi dacă dintrodată viaţa mea ar fi atât de nebunească', a explicat Jennifer pentru revista britanică „Glamour'.

Lawrence, care face actorie din 2006 şi care ar fi primit 500.000 de dolari pentru rolul lui Katniss Everdeen din „Jocurile foamei', mai spune că îşi iubeşte meseria şi abia acum îşi permite să cheltuiască mai mulţi bani, ca un om mare:

„Fac ce-mi place şi apoi mă odihnesc luni întregi. Am o groază de bani la 21 de ani. Nu suport să aud actori care se plâng. Recent mi-am permis să mănânc din minibar. Când eram mică, nu-l deschideam niciodată. Un baton de ciocolată de 6 dolari? Dar acum câteva zile eram la un hotel şi mă uitam la un baton şi, în cele din urmă, l-am mâncat. Apoi am deschis toate sticluţele de băutură. Mă gândeam «Acum pot să fac asta. Acum sunt un om mare, pot să mânânc din minibar»'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare