; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lawrence: Mama nu mă lasă să mă mut cu iubitul!

29 May 2012

Starul din „Hunger Games'/ „Jocurile foamei' se teme că își va pierde iubitul din cauza mamei ei. Deși formează un cuplu de doi ani de zile, mama lui Jennifer Lawrence nu vrea să le permită tinerilor să se mute împreună, scrie National Enquirer.

Jennifer Lawrence (21) l-a cunoscut pe Nicholas Hoult (22) în 2012, pe platourile peliculei „X-Men: First Class', iar relația de iubire a luat început la puțin timp după ce filmările s-au încheiat.

„Jennifer e înnebunită după Nicholas! Ei sunt nerăbdători să se mute în casa ei din Los Angeles, dar mama ei e împotriva acestui plan. Ea crede că cei doi sunt prea tineri și ar trebui să se concentreze pe carieră, și nu să-și complice viețile cu probleme domestice', a spus o sursă citată de publicația amintită.

Între timp, Nicholas o bate la cap pe Jennifer să nu își asculte mama, iar asta nu aduce decât mai multă confuzie în mintea tinerei actrițe.

„În final, ea este foarte nedumerită și încearcă să ajungă la un compromis pentru a-i mulțumi atât pe iubitul, cât și pe mama ei', a completat sursa.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare