; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence: “Mă simt ca un chihuahua pe covorul roşu”

28 March 2013

Proaspăta laureată a Premiului Oscar şi-a câştigat mulţi fani prin felul ei de a fi – Jennifer Lawrence e descrisă ca având un sens al umorului nefiltrat şi ca o fire foarte relaxată -, iar de aici şi până la ideea că actriţa din “Silver Linings Playbook” a adus o schimbare la Hollywood, a fost doar un pas.

Cu toate acestea, actriţa insistă să spună că aparenţele înşeală, iar calmul ei nu este decât în imaginaţia altora. Dacă atunci când se află pe covorul roşu este plină de emoţii, Jennifer Lawrence a recunoscut, într-un interviu pentru revista britanică “Fabulous”, că se simte cel mai în largul ei atunci când joacă un personaj.

“Mă tem că voi trece prin viaţă fiind speriată ca un chihuahua”, a declarat actriţa.

Pe covorul roşu, conform propriei declaraţii, Jennifer “nu are control asupra cuvintelor care îi ies din gură”. În schimb, atunci când filmează, actriţa “se simte comfortabil, ca acasă”.

Nu vreau să fiu considerată sexy'

Actriţa de 22 de ani, care a devenit recent imaginea casei de modă Dior, e uluită de noul său statut de sex simbol. Ea a recunoscut că nu a dat niciodată până acum importanţă hainelor sau felului în care arată.

Am urât să merg la cumpărături toată viaţa mea… Apoi, când am început să fiu cunoscută, am început să primesc haine care nu chiar îmi plăceau, dar erau gratuite şi nu trebuia să merg eu la shopping. Aşa că am petrecut ani întregi purtând haine care nu-mi erau pe plac. Apoi, de curând, am mers la shopping… şi chiar m-am simţit bine', a declarat Lawrence, care a devenit a doua cea mai tânără actriţă principală oscarizată, după Marlee Matlin (în 1987).

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare