; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lawrence e cea mai dorită femeie din lume

13 December 2012

Protagonista din „Jocurile foamei', care a ocupat anul trecut locul 47, a ajuns anul acesta pe primul loc în topul „Cele mai dorite 99 femei din lume'. Topul realizat de Askmen.com a luat în considerare puțin peste 2 milioane de voturi. Mila Kunis și Kate Upton completează podiumul.

Conform publicației care a realizat clasamentul, Jennifer Lawrence a devenit o adevărată vedetă internațională la doar 22 de ani cu ajutorul rolului eroinei Katniss Everdeen, în timp ce revista Rolling Stone a numit-o „cea mai talentată actriță tânără din America'.

De succes s-a bucurat și rolul jucat de Lawrence în comedia independentă „Silver Linings Playbook', în care personajul jucat de ea e o văduvă sexy și dependentă de sex.

„În general, impresia generală este că ea este mai autentică decât alte actriţe”, a spus James Bassil, editorul-şef al site-ului AskMen.com.

Pe locul 2 se află actriţa Mila Kunis, iar poziţia a treia a fost ocupată de modelul Kate Upton.

Cântăreaţa Rihanna ocupă locul 4 şi e urmată de actriţa Emma Stone, clasată pe poziţia 5 în top.

Actriţa Sofia Vergara, care ocupa primul loc în sondajul de anul trecut, a coborât în acest an pe locul al 12-lea, Blake Lively e pe 13, iar starleta americană Kim Kardashian ocupă penultimul loc în top.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare