Homepage  / Vedete străine

Jennifer Lawrence, despre scenariul comediei „Nu-ți port pică!”. Ce a fost nevoită să facă la filmări

Jennifer Lawrence, despre scenariul comediei „Nu-ți port pică!”. Ce a fost nevoită să facă la filmări
6

de Andreea Hentea,

Acum o putem revedea în cinematografe pe îndrăgita Jennifer Lawrence, într-un rol destul de diferit față de cele cu care ne-a obișnuit. În comedia „Nu-ți port pică!”, ea este Maddie, o șoferiță de Uber care își pierde slujba și mașina, așa că e gata pentru orice, chiar și pentru gesturi disperate, ca să aibă un nou job.

Ocazia nu se lasă prea mult așteptată, fiindcă Maddie descoperă anunțul dat de Laird și Allison Becker (Matthew Broderick și Laura Benanti), părinții cu dare de mână ai unui adolescent introvertit și stângaci, Percy Becker (Andrew Barth Feldman). Dornici să-l scoată din carapace înainte ca băiatul să plece la colegiu, ei o angajează pe Maddie drept companioană a acestuia. Urmează un șir de întâmplări bizare prin care trec Maddie și Percy, pendulând între stupiditate și dezastru.

Regizorul Gene Stupnitsky, care în „Băieți buni” / „Good Boys” (2019) urmărea peripețiile unei găști de băieți de clasa a șasea (printre interpreți aflându-se și talentatul Jacob Tremblay), insistă și aici pe vulnerabilitățile adolescenței și pe dificultățile timidului Percy de-a se descurca în lume. Andrew Barth Feldman intră onorabil în rolul băiatului terifiat de orice situație necunoscută, iar Jennifer Lawrence se amuză explorând un personaj aflat departe de provocatoarele eroine pe care le-a jucat de-a lungul timpului.

German premiere of the film „No hard feelingsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Filmări cu mult fitness pentru Jennifer Lawrence

Actrița a devenit cunoscută după rolul tulburător din drama „Mâinile tatălui meu” / „Winter’s Bone” (2010), care i-a adus prima nominalizare la Oscar și la Globul de Aur. Au urmat „Scenariu pentru happy-end” (2012), pentru care a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal, „Țeapă în stil american” (2013), „Pasagerii” (2016), „Nu priviți în sus” (2021) și franciza „Jocurile foamei”. Jennifer Lawrence a fost nu doar premiată, ci a devenit, în 2015, actrița cel mai bine plătită de la Hollywood.

Ea a povestit însă că acest „Nu-ți port pică!”, în care a fost pusă să intre cu piciorul printr-o ușă, să primească un pumn în gât și spray cu piper în ochi și să se lupte cu niște tâlhari pe plajă fără haine, a amuzat-o teribil. Jennifer Lawrence a declarat că multe dintre scenariile primite de-a lungul timpului n-au fost suficient de amuzante, dar că „Acest film a fost o distracție pe cinste”. Printre altele, ea a trebuit să urce o groază de scări cu rolele în picioare. „Când vedeți o secvență cu mine urcând cu rolele pe un deal, înseamnă că la filmări am urcat cu rolele pe acel deal de douăsprezece ori. A fost cel mai intens exercițiu pe care l-am făcut de multă vreme încoace”, a mai spus actrița de 32 de ani.

Filmul „Nu-ți port pică!” marchează întoarcerea lui Jennifer Lawrence pe platourile de filmare, la opt luni după ce l-a născut pe Cy, băiețelul ei și al soțului ei, dealerul de artă Cooke Maroney.

O: No Hard Feellings, SUA, 2023 R: Gene Stupnitsky D: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Matthew Broderick, Ebon Moss-Bachrach, Scott MacArthur, Laura Benanti, Natalie Morales.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton