Homepage  / Filme Online

Jennifer Garner va juca în serialul „The Last Thing He Told Me”

Jennifer Garner va juca în serialul „The Last Thing He Told Me”

de Andreea Hentea,

Jennifer Garner va juca rolul principal din serialul „The Last Thing He Told Me”, produs de Apple TV+ și va fi, de asemenea, unul dintre producătorii executivi ai acestuia, scrie deadline.com. 


Producția va fi ecranizarea cărții omonime scrise de Laura Dave, care s-a aflat peste șase luni pe celebra listă alcătuită de New York Times a celor mai bine vândute titluri.

Cartea „The Last Thing He Told Me” s-a vândut în peste 1,3 milioane de exemplare, fiind deja unul dintre cele mai de succes romane ale anului 2021. Cartea a fost tradusă în 32 de țări (inclusiv în România, cu titlul „Ultimul mesaj”).

Serialul „The Last Thing He Told Me” urmează să fie produs de Hello Sunshine, compania lui Reese Witherspoon, care a cumpărat drepturile de la autoarea cărții și va colabora la proiect cu 20-th Television.

Una dintre cele mai căutate povești ale anului

Selectată inclusiv de cunoscutul club de lectură al lui Reese Witherspoon, cartea „Ultimul mesaj” / „The Last Thing He Told Me” o are în centru pe Hannah Hall, o femeie care crede că și-a găsit iubirea vieții în soțul ei, Owen Michaels, cu care este măritată e un an.

Însă el dispare în chip misterios, nu înainte de a-i lăsa femeii un bilet cu o singură dorință: „Protejeaz-o!”. Cererea se referă la Bailey, fiica lui de șaisprezece ani, care și-a pierdut mama în mod tragic la o vârstă fragedă.

Deși Bailey nu vrea să aibă de-a face în niciun fel cu mama sa vitregă, Hannah e hotărâtă să respecte dorința soțului ei și să o apere. Ea îl sună pe Owen cu disperare, dar nu primește niciun răspuns, iar FBI-ul îl arestează între timp pe șeful acestuia.

După ce un șerif și câțiva agenți federali apar pe neașteptate la casa ei din Sausalito, femeia își dă seama că soțul ei nu este cine credea ea că este și că singura care deține cheia adevăratei lui identități este Bailey.

Hannah și Bailey pornesc în căutarea adevărului și descoperă lucruri uluitoare. Cu ritmul său alert, răsturnările amețitoare de situație și o dramă familială intensă, „The Last Thing He Told Me” reprezintă o poveste surprinzătoare și captivantă. 

Julia Roberts s-a retras din proiect

Inițial, în rolul principal fusese distribuită Julia Roberts, care a trebuit să renunțe din cauza unor probleme legate de programul filmărilor. Scenariul serialului, care adaptează cartea, este scris de autoarea Laura Dave împreună cu soțul ei, scenaristul Josh Singer (premiat cu Oscarul în 2016 pentru scenariul filmului „Spotlight”).

Jennifer Garner va juca rolul lui Hannah Hall, femeia confruntată cu atâtea revelații dureroase legate de iubitul ei soț.

Aceasta va fi și producător executiv al serialului, alături de Reese Witherspoon și de Lauren Neustadter de la compania Hello Sunshine, dar și de Josh Singer și Laura Dave. Deocamdată nu s-a anunțat restul distribuției. 

Serialul „The Last Thing He Told Me” marchează a doua colaborare a lui Jennifer Garner cu platforma Apple TV+, după ecranizarea memoriilor lui Amy Silverstein, serialul „My Glory Was I Had Such Friends”, pe care îl va produce împreună cu celebrul J.J. Abrams, prin compania Bad Robot și în care va juca, de asemenea, rolul principal. Acesta se află în pre-producție și va spune povestea unei femei care apelează la grupul ei de prieteni pentru a-i fi alături în timp ce trece printr-un transplant de inimă. 

Jennifer Garner a jucat recent în comedia „Ziua lui «Da» / „Yes Day” (2021), disponibilă pe Netflix, iar în viitorul apropiat o vom vedea în SF-ul „The Adam Project”, alături de Ryan Reynolds, Zoe Saldana și Mark Ruffalo. De asemenea, ea va juca în comedia  „Family Leave”, pe care o va și produce. Aceasta va fi ecranizarea cărții lui Amy Krouse Rosenthal „Bedtime for Mommy”.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton