Homepage  / Vedete străine

Jennifer Garner va îmbrăca din nou costumul lui Elektra, pentru Deadpool 3

Jennifer Garner va îmbrăca din nou costumul lui Elektra, pentru Deadpool 3
5

de Ruxandra Dinca,

La 51 de ani, Jennifer Garner a acceptat să se întoarcă la unul dintre rolurile sale de acțiune, de la începutul carierei. Pentru al treilea film al francizei „Deadpool”, actrița va îmbrăca iar – după 20 de ani - costumul letalei Elektra, supereroină din universul Marvel.

Personajul Elektra, interpretat de Jennifer Garner, a apărut pentru prima dată în „Daredevil”, cu Ben Affleck în rolul principal, film lansat în 2003. Doi ani mai târziu a fost lansat și filmul „Elektra”, sequel pentru „Daredevil”, având-o pe Garner în rolul titular, Elektra Natchios. Garner era susținută de actori precum Goran Visnjic, Will Yun Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa și Kirsten Zien în rolurile secundare.

„Pantalonii erau cusuți pe mine”

Filmul „Elektra” nu s-a prea bucurat de succes, nici în rândul publicului, cu atât mai puțin în rândul criticilor. În mai multe rânduri, Jennifer Garner s-a plâns că nu i-a făcut nici o plăcere să joace personajul cu pricina, nu doar din cauza scenariului slab, dar mai ales din cauza costumului de piele îmbrăcat de Elektra în scenele de luptă:

„Pantalonii ăia de piele erau cusuți pe mine și trebuiau tăiați când mă duceam la baie. Asta dura cam 45 de minute, așa că preferam să mă țin”, a povestit Garner, pentru revista Glamour. Însă rolul Elektra i-a consolidat lui Jennifer Garner reputația de actriță de acțiune – Garner încă juca, la vremea respectivă, în serialul „Alias” (2001- 2006), care a făcut-o celebră.

Elektra va apărea în „Deadpool 3”

Acum, revista The Hollywood Reporter anunță că Jennifer Garner o va interpreta iar pe Elektra, după 20 de ani de pauză, în „Deadpool 3”, ale cărui filmări au început în luna mai și continuă și acum, în Anglia.

Povestea din al treilea film „Deadpool”, în care Ryan Reynolds interpretează rolul principal, al buclucașului supererou mascat, este încă ținută la secret. Ce se știe însă este că Hugh Jackman – bun prieten cu Ryan Reynolds, care e și producător pentru franciza „Deadpool” – a acceptat să reia rolul legendarului Wolverine, la care renunțase definitiv după „Logan” (2017).

X-Men Origins Wolverine ScreeningIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În plus, Emma Corrin („The Crown”) va avea principalul rol negativ, iar Matthew Macfadyen („Succesiunea”) va juca și el, într-un rol despre care nu se știe nimic. Vor reveni, de asemenea, potrivit aceleiași surse, actori precum Morena Baccarin, Karan Soni, Leslie Uggams, Stefan Kapici și Rob Delaney.

Regizorul pentru „Deadpool 3” este Shawn Levy, care a scris și scenariul, împreună cu Ryan Reynolds. Acesta a mai lucrat cu Reynolds și cu Garner la pelicula „Proiectul Adam”, disponibil la noi la Netflix.

„Deadpool 3” se va lansa pe marile ecrane pe 3 mai 2024.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton