; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adamprojectactors

Jennifer Garner și Ryan Reynolds joacă într-un film produs de Netflix

19 November 2020

Jennifer Garner (48 de ani), Zoe Saldana (42 de ani) și Ryan Reynolds (44 de ani) sunt vedetele noii producții Netflix „The Adam Project', informează dailymail.co.uk. 

Proiectul este co-produs de compania lui Ryan Reynolds, Maximum Effort, creată de acesta pentru a le da o șansă actorilor de culoare să se implice în cât mai multe proiecte. 

Încă nu se cunosc detalii despre noua peliculă, ci doar că eroul, interpretat de  Ryan Reynolds, va face mai multe călătorii în timp pentru a se întâlni cu versiunea lui în vârstă de 13 ani, care îl va ajuta să dezlege o enigmă. Proiectul aparținuse inițial studiourilor Paramount, care voiau să-l distribuie în rol pe Tom Cruise. Nu s-a precizat încă ce roluri vor juca Jennifer Garner și Zoe Saldana, iar distribuția urmează să fie completată cu noi nume. 

„The Adam Project' va fi regizat de Shawn Levy, cel care a realizat și filmul anterior cu Ryan Reynolds, „Free Guy' (a cărui premieră de pe 11 decembrie a fost amânată, printre multe alte titluri, pentru 2021, din cauza pandemiei). Levy va fi, de asemenea, producător al filmului, prin compania sa „21 Laps'. 

Jennifer Garner a încheiat de curând filmările la comedia „Yes Day' (în care îl are ca partener pe Edgar Ramírez), despre doi părinți care stabilesc o zi în care să accepte orice fel de cerere a copiilor lor și a jucat, de asemenea, în „Fantasy Camp', în care interpretează rolul unei profesoare care își va îndeplini într-un mod neașteptat visul de-a apărea pe Broadway. 

Zoe Saldana este în prezent implicată în filmarea continuărilor la „Avatar', în regia lui James Cameron, care ne vor prilejui reîntâlnirea cu actrița în rolul deja celebrei Neytiri. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare