; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifergarner

Jennifer Garner răspunde zvonurilor potrivit cărora ar fi însărcinată

11 September 2020

Actrița Jennifer Garner a ținut să răspundă întrebării adresate de un fan, care a lăsat un comentariu la una dintre postările de pe Instagram ale ei, întrebând-o dacă este din nou însărcinată.

Zilele trecute, actrița Jennifer Garner, în vârstă de 48 de ani, a postat pe contul ei de Instagram un videoclip realizat la ferma pe care o are în Oklahoma.

Unul dintre fani a întrebat-o dacă este însărcinată, iar actrița a răspuns spunând:

„Am 48 de ani, am trei copii sănătoși și nu sunt – și nu voi mai fi niciodată – însărcinată. Putem lăsa definitiv aceste zvonuri deoparte. M-am îngrășat de la Codiv 19? Posibil. Dar asta este o cu totul altă poveste'.

Clipul care o prezintă pe Jennifer Garner îmbrăcată casual într-o salopetă din denim, prezentând animalele de la ferma sa, a atras și comentariile a mai multe vedete.

 „Tu, în această salopetă, mi-ai făcut ziua mai frumoasă', a spus Reese Witherspoon, în timp ce actrița Natalie Portman i-a comentat spunând: „Atât de superbă!'.

„Ferma familiei mele este, așa cum spun copiii mei, locul meu fericit, organic, biodinamic', a scris Jennifer Garner în descrierea clipului postat pe Instagram. „Cred că dragostea pe care mătușa și unchiul meu au pus-o în dezvoltarea recoltei de cartori dulci de anul acesta va adăuga o delicioasă bunătate pentru copiii noștri. Însă, mai înainte, faceți cunoștință cu cei care cosesc: Simon, Pete, Boaz, Pignut, Mistletoe și Mayapple.'

 

În ultima vreme Jennifer Garner s-a aflat în atenția presei după ce a fost surprinsă în compania celebrului actor Bradley Cooper. Pe Jennifer Garner și Bradley Cooper îi leagă o lungă și frumoasă relație de prietenie. Cei doi s-au cunoscut în 2006, în timpul filmărilor de la serialul Alias, iar de atunci au continuat să fie din ce în ce mai apropiați.

După căsnicia cu Ben Affleck, Jennifer a avut o relație de aproape doi ani de zile cu John Miller, CEO al companiei CaliGroup. Însă, se pare că cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare