Homepage  / Vedete străine

Jennifer Garner, în lacrimi de fericire. Fiica ei cea mare a absolvit liceul. Imagini de la fericitul eveniment

Jennifer Garner, în lacrimi de fericire. Fiica ei cea mare a absolvit liceul. Imagini de la fericitul eveniment
13

de Roxana Mirea,

Jennifer Garner este o mamă mândră și a trecut prin emoții puternice. Violet Affleck, fiica ei și a lui Ben Affleck, a absolvit liceul, iar celebra actriță și-a împărtășit reacția pe rețelele sociale. S-a lăsat cu multe lacrimi de fericire. 

Fiica lui Jennifer Garner a absolvit liceul 

Luni, Jennifer Garner, în vârstă de 52 de ani, a sărbătorit – deși cu ceva lacrimi – absolvirea liceului de către fiica ei, Violet, în vârstă de 18 ani, împărtășind o serie de fotografii emoționante pe Instagram pentru ca cei 16,2 milioane de urmăritori ai ei să se bucure de ele. 

Prima fotografie o arată pe Garner aplaudând și luptându-se cu lacrimile într-o cameră înconjurată de alți părinți cu aceleași emoții. Fotografiile următoare o arată pe mama a trei copii ștergând câteva lacrimi scăpate de sub control și purtând în mod hilar ochelarii de soare cu „2024”. 

Spune-mi că ai un absolvent fără să-mi spui că ai un absolvent. (binecuvântată să fie inima noastră )”, a scris actrița. 

Un filmuleț inclus în prezentarea de imagini o arată, de asemenea, pe actriță plângând în avion și exprimându-și îngrijorarea cu privire la posibilitatea de a rata un eveniment, ceea ce unii fani din secțiunea de comentarii au speculat că ar fi putut să fie vorba despre faptul că actrița s-a grăbit să ajungă acasă pentru începerea festivităților de absolvire a lui Violet, potrivit ET.

Fiica lui Jennifer Garner a absolvit liceul Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cum o să reușim? Ce ne vom face?” se întreabi Garner în clipul respectiv. Ea și Ben Affleck îi mai au împreună pe Seraphina, în vârstă de 15 ani, și Samuel, în vârstă de 11 ani. 

În noiembrie, Garner a vorbit cu ET la premiera serialului Netflix „Family Switch” și a povestit că a învățat atât de multe de când a devenit mamă, în 2006. 

Copiii mei m-au învățat atât de multe„, a spus Garner, râzând. „Chiar acum? Smerenia. Ei sunt pe o cale reală pentru a mă învăța smerenia.” Ea a adăugat despre faptul că este mama a trei adolescenți: „Casa mea este plină de adolescenți și este o muncă grea.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton