Homepage  / Vedete străine

Jennifer Garner, gest emoționant față de un om al străzii. Cum a încercat să îl ajute

Jennifer Garner, gest emoționant față de un om al străzii. Cum a încercat să îl ajute
7

de Roxana Mirea,

Dovada clară că Jennifer Garner are un suflet mare și este gata oricând să îi ajute pe cei care au nevoie. După ce a început să interacționeze cu un om al străzii, care se afla în scaun cu rotile, celebra actriță a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-i oferi acestuia puțină alinare.  

Jennifer Garner, hotărâtă să ajute un am al străzii

Jennifer Garner a ajuta pe cineva la nevoie. Actrița a fost surprinsă de paparazzi, când se afla într-o parcare din Santa Monica Beach, California, duminică după-amiază. N-a durat mult și ea a coborât geamul mașinii și a început să interacționeze cu un om al străzii aflat într-un scaun cu rotile, potrivit Page Six.

O Jennifer Garner zâmbitoare, în vârstă de 51 de ani, a stat de vorbă cu bărbatul, care purta un tricou verde, înainte de a-i înmâna o pungă de plastic plină cu obiecte esențiale. Când și-a dat seama că bărbatul era desculț, actrița a deschis imediat ușa, a coborât din mașină, s-a aplecat în fața lui și a început să-i pună șosete în picioare. Garner și-a scos apoi propriii adidași și a încercat să îl încalțe, dar erau prea mici. 

Mama a trei copii, îmbrăcată casual, l-a observat pe fotograf la câțiva metri distanță și s-a îndreptat spre el. „Ce număr porți la picior?”, a întrebat în mod repetat. „Pot să vă cumpăr pantofii pentru el? Are nevoie de un pantof.” 

Fotograful a întrebat de ce mărime avea nevoie bărbatul, la care Garner a răspuns: „43 și jumătate.” 

Oh, eu port 44! Vrei să îii dau eu? Pot să-i dau eu”, a răspuns el cu bucurie, spunându-i câștigătoarei Globului de Aur că nu trebuie să îl plătească. Apoi, actrița a luat pantofii sport de la fotograf și i-a pus bărbatului în picioare. Ulterior, Jennifer Garner a adăugat că avea o pătură în mașină și i-a oferit-o și pe aceasta. 

Jennifer Garner, gest emoționant față de un om al străzii. Cum a încercat să îl ajuteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa Foto: Profimedia, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton