Homepage  / Vedete străine

Jennifer Garner a deschis ușile casei pe care a construit-o după divorțul de Ben Affleck. Imagini din vila actriței

Jennifer Garner a deschis ușile casei pe care a construit-o după divorțul de Ben Affleck. Imagini din vila actriței

de Roxana Mirea,

Jennifer Garner a deschis ușile casei sale, construită pe un domeniu din Brentwood în 2019, după ce a finalizat divorțul de Ben Affleck. „Am vrut să pară veche, cool și istorică, dar am vrut, de asemenea, să o fac să funcționeze pentru o familie mare”, a declarat actrița. Jennifer Garner este foarte mândră de casa pe care a cosntruit-o după divorțul de tatăl copiilor ei.  

Cum arată casa lui Jennifer Garner 

Jennifer Garner a deschis ușile casei sale pentru revista Architectural Digest. În 2019, actrița, în vârstă de 52 de ani, a cumpărat domeniul din Brentwood, o suburbie a Los Angeles-ului. Totul s-a petrecut după ce a divorțat de Ben Affleck, din dorința de a creea un cămin pentru ea și cei trei copii pe care îi are cu actorul.  

Căutările lui Garner pentru locul perfect au fost mai dificile decât și-ar fi imaginat. „Am căutat și am căutat o casă în care să mă mut, dar aveam nevoie de intimitate, iar orice casă care avea intimitate era mai mare decât mă simțeam eu confortabil.” Această provocare a determinat-o să ia în considerare posibilitatea de a construi ceva de la zero. „Am fost frustrată, dar în cele din urmă am spus: Bine, cred că va trebui să construiesc și am găsit acest domeniu.”  

Jennifer este tare mândră de casa ei, construită de la zero. Este un refugiu proiectat cu atenție, care sfidează stereotipurile de la Hollywood. 

Jennifer Garner, mândră de casa ei 

Totuși, toată această experiență a marcat o etapă personală semnificativă pentru Garner: prima dată când a luat decizii de design pe cont propriu. A făcut echipă cu un designer și cu un arhitect și tot ceea ce a visat a prins contur. 

„În mijlocul construcției am început să mă panichez. M-am gândit că nu am făcut niciodată nici măcar o simulare pe Pinterest. Nu i-am arătat (arhitectului) nici măcar poze din reviste. Doar i-am spus ce-mi doream și el a făcut să se întâmple. Asta m-a făcut foarte, foarte fericită”, a povestit actrița din „13 Going on 30”, potrivit filmnow.ro.

Casa conține multe detalii personalizate, cum ar fi un birou cu tematică Harry Potter pentru mezinul ei, un acvariu cu pești și o cameră pentru petrecerile în pijama. Locul preferat al actriței, care s-a inspirat și din copilăria ei trăită în West Virginia, este colțul de lectură de la etaj, în care are toate cărțile din care le citea copiilor. Pe de altă parte, Jennifer Garner are și o seră, unde crește legume și plante aromatice. 

Pe de altă parte, și Ben Affleck și-a cumpărat o casă de 20 de milioane de dolari în același cartier, aproape de proprietatea în care trăiesc Garner și copiii lor. Actorul se află în plin proces de divorț de Jennifer Lopez. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton