; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Garner se întoarce pe micile ecrane, după o pauză de 12 ani

Jennifer Garner are o nouă relație, după divorțul de Ben Affleck

25 October 2018

După ce s-a aflat că Ben și Jennifer au finalizat divorțul, presa tabloidă din America scrie că Jennifer Garner ar avea o relație deja de 6 luni cu un om de afaceri. 

Potrivit publicației US Weekly, aceasta aer o relație secretă cu John Miller, CEO al Cali Group, de mai bine de șase luni. Cali Group deține 50 de restaurante CaliBurger și Miso Robotics.

Conform unor surse citate de publicația mai sus menționată, relația este „destul de serioasă', iar „John este mai fericit decât a fost vreodată. Au o relație bazată pe dragoste'. John Miller se află încă în proces de divorț cu soția lui, violonista Caroline Campbell, care a lucrat cu nume mari din industria muzicală, precum Andrea Bocelli și Michael Bublé. Împreună au doi copii, un băiat în vârstă de 12 ani și o fată în vârstă de 9 ani.

Jennifer și Ben împart custodia a trei copii, Violet (12 ani), Seraphina (9 ani) și Samuel (6 ani). De la finalizarea divorțului la începutul acestei luni, surse apropiate celor doi au declarat că se înțeleg foarte bine. „Ben și Jen se iubesc și se respectă reciproc. Încă au grijă de copii împreună iar acest lucru va fi mereu o prioritate. El o va sprijini mereu indiferent de deciziile pe care le va lua, vrea doar ca ea să fie fericită'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare