Homepage  / Vedete străine

Jennifer Garner, antrenamente intense pentru a fi din nou Elektra, în „Deadpool & Wolverine”. „Nu eram în formă pentru Marvel”

Jennifer Garner, antrenamente intense pentru a fi din nou Elektra, în „Deadpool & Wolverine”. „Nu eram în formă pentru Marvel”
4

de Roxana Mirea,

Jennifer Garner a trebuit să se pregătească intens pentru apariția ei în „Deadpool & Wolverine”, în rolul asasinei Elektra. Recent, actrița a dezvăluit planul de antrenament, într-un videoclip pe Instagram. Jennifer Garner este foarte recunoscătoare pentru șansa pe care i-au acordat-o Ryan Reynolds și regizorul Shawn Levy. 

Jennifer Garner, antrenament intens pentru a fi Elektra în Deadpool 3 

Personajul Elektra, interpretat de Jennifer Garner, a apărut pentru prima dată în „Daredevil”, cu Ben Affleck în rolul principal, film lansat în 2003. Doi ani mai târziu a fost lansat și filmul „Elektra”, sequel pentru „Daredevil”, având-o pe Garner în rolul titular, Elektra Natchios. Garner era susținută de actori precum Goran Visnjic, Will Yun Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa și Kirsten Zien în rolurile secundare. 

Acum, la 20 de ani distanță, Jennifer Garner a îmbrăcat din nou costumul personajului Elektra. Ea a dezvăluit că Ryan Reynolds și regizorul Shawn Levy i-au propus inițial rolul în timp ce lucrau împreună la filmul „The Adam Project” din 2022. 

„Îmi amintesc momentul în care Shawn Levy și Ryan Reynolds au avut ideea ca Elektra Natchios să apară în Deadpool 3 – eram pe platoul de filmare al filmului „The Adam Project” și și-au aruncat reciproc această privire pe care o au și care poate comunica o idee, 20 de pagini de dialog, coduri nucleare – există o conexiune artistică nebună între cei doi”, a scris Garner pe Instagram. 

Garner și-a postat regimul de antrenament pentru Elektra pe Instagram, care a inclus sesiuni riguroase de cardio, exerciții cu greutăți, înot, box, gimnastică în apă, jogging, sărit coarda, canotaj și multe altele. 

„În afară de a încerca să-i conving pe colegii de grădiniță ai copiilor mei că eram un ninja secret, nu am mai pus mâna pe armele Elektrei din 2003. Eram în formă, dar nu în formă pentru Marvel”, a mai scris starul în descrierea clipului. 

Luni întregi au existat și câte două antrenamente pe zi. „Nu știam că eu și Elektra aveam nevoie de un final”, a mai adăugat Garner. 

Jennifer Garner, antrenament intens pentru a fi Elektra în Deadpool 3 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Jennifer Garner, nemulțumită de costumul îmbrăcat de Elektra 

Filmul „Elektra” nu s-a prea bucurat de succes, nici în rândul publicului, cu atât mai puțin în rândul criticilor. În mai multe rânduri, Jennifer Garner s-a plâns că nu i-a făcut nici o plăcere să joace personajul cu pricina, nu doar din cauza scenariului slab, dar mai ales din cauza costumului de piele îmbrăcat de Elektra în scenele de luptă: 

„Pantalonii ăia de piele erau cusuți pe mine și trebuiau tăiați când mă duceam la baie. Asta dura cam 45 de minute, așa că preferam să mă țin”, a povestit Garner, pentru revista Glamour. Însă rolul Elektra i-a consolidat lui Jennifer Garner reputația de actriță de acțiune – Garner încă juca, la vremea respectivă, în serialul „Alias” (2001- 2006), care a făcut-o celebră. 

Despre Deadpool 3

Povestea se derulează la șase ani după evenimentele din „Deadpool 2” (2018), cu un Wade Wilson (Ryan Reynolds) ducând o viață liniștită după ce a lăsat în urmă costumul lui Deadpool și toate aiurelile cu supereroi. Dar e pe cale să se aleagă praful de tihna sa. Time Variance Authority, organizația din afara timpului și spațiului care monitorizează cronologiile din Multivers, are o nouă misiune pentru el. În fața unui pericol care amenință însăși existența universului său, pe umerii iresponsabilului Deadpool, în tandem cu Wolverine (Hugh Jackman), cade salvarea Universului Cinematic Marvel.

Alături de Ryan Reynolds și Hugh Jackman, din distribuție mai fac parte: Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Tyler Mane. Regia îi aparține lui Shawn Levy.

Sursa Foto: Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton