; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez devine Lola

15 December 2009

Pentru 2010, Jennifer Lopez are planuri mari: lansează un album nou şi va juca în câteva filme.

Pe 13 octombrie 2009, în grădina Casei Albe, au fost prezenţi 400 de invitaţi numai unul şi unul. Alături de alte vedete latino precum Thalia şi Gloria Estefan, Jennifer Lopez şi soţul ei, Marc Anthony, au acceptat invitaţia lui Barack Obama şi a soţiei sale Michelle de a participa la o petrecere dată în cinstea lunii hispanităţii. După naşterea celor doi gemeni Max şi Emme, pe 22 februarie 2008, artista originară din Bronx a cam renunţat la cariera sa şi la petrecerile mondene pentru a se ocupa strict de copii şi de soţ.

Din fericire pentru fanii ei, Lopez (care pe 24 iulie 2009 a împlinit 40 de ani, moment marcat de soţul ei cu o petrecere surpriză) a decis să revină pe piaţa muzicală. Pentru început, ea a lansat în colaborare cu rapper-ul Pitbull (care toamna asta a dat lovitura şi în cluburile de la noi cu hitul „I Know You Want Me (Calle Ocho) ') piesa de club „Fresh out of the oven'.

Pentru ca revenirea lui Jennifer să fie şi mai spectaculoasă, cântăreaţa a decis să-şi mai schimbe încă o dată numele după J.Lo. Astfel, doar pentru această melodie de club, ea şi-a luat numele de scenă Lola. Nu ştim cât succes va avea această piesă, însă era momentul ca Jennifer să revină asupra carierei muzicale, mai ales că ultimul ei album, „Brave' (apărut în 2007) nu s-a bucurat de prea mare succes. „Fresh out of the oven' va fi inclusă pe următorul CD al lui Jennifer Lopez, „Love?', care va apărea la începutul lui 2010.

Nici la filme J. Lo nu a renunţat. În 2010, ea va apărea în comedia romantică „The Back-Up Plan' alături de Alex OLoughin şi Eric Christian Olsen. Chiar dacă producţiile în care a apărut de-a lungul timpului nu au avut un succes răsunător (la box-office sau la critici), totuşi, să nu uităm că Jennifer este prima actriţă latino plătită cu 1 milion de dolari pentru un rol, şi anume pentru cel din filmul „Selena'(1997), pentru care a fost şi nominalizată la Globurile de Aur.

Jennifer nu e afectată de criză sau căsnicie

Cât priveşte relaţia cu Marc, Lopez recunoaşte într-un interviu dat la sfârşitul verii unei reviste americane că, deşi se înţelege bine cu soţul ei, nu este deloc uşor să ţii o căsnicie şi nimeni nu-ţi garantează ce va fi în viitor. „Am trecut prin multe experienţe dificile şi am făcut multe greşeli, însă cred că în viaţă învăţăm din experienţă. Acum ştiu că trebuie să depui efort pentru o relaţie', a declarat ea. Jennifer ştie cu siguranţă ce spune, ea având la activ două divorţuri: de Cris Judd (în 2003) şi de Ojani Noa (în 1998).

La rândul lui, Marc Anthony se poate „lăuda' cu propriile experienţe: la câteva zile de divorţul cu fosta Miss Univers, Dayanara Torres (cei doi au împreună doi copii), pe 5 iunie 2004, Marc a luat-o de soţie pe Jennifer în cadrul unei ceremonii secrete (invitaţii chiar nu au ştiut că vin la nunta lor, ci la o pertrecere).

Anul acesta, presa a tot speculat faptul că Lopez a cam fost afectată de criza financiară. Într-adevăr, cântăreaţa a hotărât să închidă linia de articole vestimentare „Sweetface' după şase ani de producţie, însă, în iulie, şi-a lansat pe piaţă parfumul „My Glow', inspirat de experienţa maternităţii. Mai mult, J.Lo şi Marc şi-au achiziţonat de curând un apartament într-unul din cele mai luxoase blocuri din Miami.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare