; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Carpenter poate distruge o căsnicie

24 November 2011

Jennifer Carpenter, cunoscută datorită rolului din serialul „Dexter', și colegul ei de platou Jonny Lee Miller au o relație extrem de apropiată. Acest lucru ar putea să-i distrugă căsnicia lui Miller, scrie National Enquirer. Nici chiar fostul soț al actriței nu a fost chiar încântat de noua prietenie apărută în timpul filmărilor.

Apropiații lor spun că Jennifer Carpenter a petrecut în ultima vreme foarte mult timp alături de Jonny (primul soț al Angelinei Jolie, n.r.). De vină ar fi depresia prin care a trecut actrița din Dexter după despărțirea de Michael C. Hall.

Starurile din serialul „Dexter', ajuns în State la al șaselea sezon, s-au căsătorit la sfârșitul lui 2008, dar s-au despărțit și au intentat divorț în cursul acestui an. La cotitură se afla însă Jonny Lee Miller (foto), care a început să joace în serial începând din sezonul cinci.

„Jennifer a fost o epavă din punct de vedere emoțional după despărțirea de Michael, iar Jonny a fost alături de ea', a spus o sursă citată de revista amintită.

Încet, dar sigur, el a devenit prietenul de încredere al lui Jennifer, lucru care nu a scăpat neobservat de soția lui, Michele, și nici de fostul partener de viață al actriței din „Dexter'. Se zvonește chiar că relațiile dintre cei doi bărbați au fost tensionate imediat după divorț.

„Soția lui Jonny a fost de acord cu prietenia pentru o vreme, dar prietenii ei cred că a început să fie îngrijorată deja', a spus sursa.

„Michele vrea să îi acorde ei mai multă atenție, și mai puțin lui Jennifer', a completat aceeași sursă citată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare