; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jennifer Aniston va juca (puţin) în „Scream 4”

04 June 2010

Jennifer Aniston va juca în "Scream 4"Prietenia durabilă dintre actriţele Jennifer Aniston (41 de ani) şi Courteney Cox-Arquette (45 de ani) şi-a spus cuvântul în legătură cu alegerile profesionale ale lui Jen. Revista americană „Star' scrie că actriţa a acceptat să joace în a patra parte a seriei „Scream', în care Courteney Cox va relua rolul jurnalistei Gale Weathers Riley din primele trei părţi.

„Jen va juca rolul unei femei care este omorâtă în prima secvenţă, moment marcant pentru franciză. Rolul va fi similar celui al lui Drew Barrymore din primul film.

«Scream» a fost mereu o parte importantă din viaţa lui Courteney şi a vrut ca Jennifer să facă parte din producţie', a explicat o sursă apropiată pentru revista amintită. Seria de filme de groază a debutat în 1996 şi a continuat în 1997 şi 2000. A patra peliculă din franciză urmează să fie lansată la mijlocul lunii aprilie a anului viitor, iar din distribuţie vor mai face parte Neve Campbell, David Arquette, Emma Roberts, Hayden Panettiere şi Rory Culkin.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare